Περιόδευσε στο Κερατσίνι η Δ. Μανωλάκου

 

Περιοδεία στον εμπορικό δρόμο, στην οδό Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, πραγματοποίησε η βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Β’ Πειραιά, η Διαμάντω Μανωλάκου. Τη συνόδευε ο Παναγιώτης Καραγιαννίδης, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην περιοδεία η Διαμάντω Μανωλάκου, συνομίλησε με εργαζόμενους της περιοχής και καταστηματάρχες, τους οποίους απασχολεί το θέμα της ακρίβειας και των προβλημάτων που βιώνουν τα μικρά μαγαζιά, με τα υπέρογκα έξοδα και την τεράστια δυσκολία που έχουν να τα βγάλουν πέρα.

Τους κάλεσε να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στον αγώνα για ένα δυνατό  εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Τους κάλεσε να στηρίξουν και να εμπιστευτούν το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές γιατί το πραγματικό δίλημμα θα είνα «ή μια ισχυρή κυβέρνηση, οποιασδήποτε απόχρωσης, η οποία θα είναι αντιλαϊκή και θα συνεχίσει το έργο της προηγούμενης ή ένα ισχυρό ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό»

Τέλος, η Διαμάντω Μανωλάκου κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.