Στη Νεάπολη και σε εργασιακούς χώρους της Νίκαιας περιόδευσαν Κατηφές και Τσελέντης

 

 

Να φτάσει παντού το κάλεσμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ, κάλεσαν μέσα από περιοδείες τους εργαζόμενους και τους καταστηματάρχες της πόλης οι υποψήφιοι βουλευτές στη Β’ Πειραιά Μάκης Τσελέντης και Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Συγκεκριμένα:

Στους εμπορικούς δρόμους της Νεάπολης και στην ΕΥΔΑΠ του Ρέντη, ο Παναγιώτης Κατηφές συνομίλησε με εργαζόμενους, καταστηματάρχες για τα προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων, το λαϊκό εισόδημα, τις σύγχρονες ανάγκες.

Κοινά προβλήματα συζήτησαν και με τους εργαζόμενους στην ΕΥΔΑΠ, τονίζοντας ” με βάση και το τελευταίο νομοσχέδιο που όλοι μαζί ψήφισαν, πως το ΚΚΕ παλεύει για νερό κοινωνικό αγαθό και πως όλες αυτές οι εξελίξεις οδηγούν διάπλατα το δρόμο της ιδιωτικοποίησης του νερού, θυμίζοντας την διάσπαση των αρμοδιοτήτων της ΕΥΔΑΠ το 1999 από το ΠΑΣΟΚ και την είσοδο της το 2016 στο Υπερταμείο επί ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε τους εργαζομένους να μην δείξουν άλλη ανοχή στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις οποιασδήποτε απόχρωσης και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, τη δύναμη που και την επόμενη των εκλογών θα είναι στην πρώτη γραμμή για τα προβλήματα του λαού”.

Στα συνεργεία και στους οδοκαθαριστές του Δήμου Νίκαιας, περιόδευσε ο Μάκης Τσελέντης, όπου κάλεσε τους εργαζόμενους ”  να βγάλουν συμπεράσματα από την πολιτική υποστελέχωσης των δήμων που ακολουθούν οι ως τώρα κυβερνήσεις. Μάλιστα, από τη συζήτηση που έγινε με τους εργαζόμενους τονίστηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια, η πείρα που έχουν συσσωρεύσει από την στάση της δημοτικής αρχής, όπου συνοικούν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές ανατροπές με τον λαό πρωταγωνιστή”.