Δενδροφυτεύσεις και καθαρισμό δημόσιων χώρων κάθε Σάββατο σε Νίκαια- Ρέντη

Με γενικό σύνθημα « Ελάτε όλοι μαζί να φροντίσουμε τη γειτονιά μας» ,η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων καθώς και την αισθητική αναβάθμιση περιοχών του Δήμου, προγραμματίζει για τον μήνα Νοέμβριο δράσεις στις γειτονιές της Νίκαιας και του Ρέντη.

Κάθε Σάββατο σε μία διαφορετική γειτονιά, η Διεύθυνση Πρασίνου μαζί με την συνδρομή των κατοίκων θα προχωρήσει σε δενδροφυτεύσεις, στον καθαρισμό των χώρων, καθώς και στην αντικατάσταση ή επισκευή αστικού εξοπλισμού όπου απαιτείται, όπως καλαθάκια απορριμμάτων, κα.

«Στόχος μας είναι μέσα από τέτοιου είδους δράσεις να ενισχύσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση των συμπολιτών μας, να καλλιεργηθεί ως γνώση και γιατί όχι να γίνει τρόπος ζωής”, επισημαίνει ομ Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης και προσθέτει: “Πιστεύουμε και προσπαθούμε με όραμα και μεράκι να καταστήσουμε την πόλη μας βιώσιμη και για τις μελλοντικές γενιές και ως προς αυτή την κατεύθυνση η συμβολή της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου μας είναι καθοριστική. Με συστηματική εργασία και με σχέδιο, παράγουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο στον τομέα συντήρησης και ανάπτυξης του πρασίνου, επιχειρώντας καθημερινά αισθητικές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης».

Οι επόμενες δράσεις, είναι οι εξής :

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017
ώρα : 9:00 π.μ.
Στους χώρους πρασίνου του 3ου Δημοτικού Σχολείου & του οικισμού Ξηρουχάκη, στον Αγ.Ι.Ρέντη

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
ώρα : 9:00 π.μ.
Στους χώρους πρασίνου των οδών Σαρανταπόρου, Μπότσαρη και Επιδαύρου, στον Αγ.Ι.Ρέντη