Ιδρύει Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ο δήμος Πειραιά


Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα δημιουργεί για πρώτη φορά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στον Δήμο Πειραιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες που αγαπούν το θέατρο, να ασχοληθούν δημιουργικά με αυτό.
Η θεατρική ομάδα του Ο.Π.Α.Ν., περιλαμβάνει τμήματα εφήβων και ενηλίκων, ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν δύο ομάδες 25 ατόμων η κάθε μια, στην Α΄ και στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.
Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της, τόνισε: «Στόχος μας στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με την ίδρυση ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε οι δημότες μας που ενδιαφέρονται για την τέχνη του θεάτρου, να βρουν μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση. Η αλήθεια είναι ότι οι διαδικασίες για την ίδρυση της θεατρικής ομάδας είναι χρονοβόρες, ωστόσο δουλεύουμε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, καθώς πιστεύουμε σε αυτή την πολιτιστική δραστηριότητα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, που με πρωτοβουλία του Ο.Π.Α.Ν. δημιουργείται για πρώτη φορά στον Δήμο Πειραιά, μια θεατρική ομάδα για μικρούς και μεγάλους. Θα συνεχίσουμε στον Ο.Π.Α.Ν. να υλοποιούμε ενέργειες, επ΄ ωφελεία των δημοτών μας».