Τους άλλαξε όλους τους αντιδημάρχους ο Κασιμάτης πλην τον φίλο του , τον Χριστοφορίδη

dimarxeio korydallou - kassimatis - kaloudis - xristof

 

Αφού πέρασαν οι εκλογές για το νέο πρόεδρο και τα άλλα όργανα του Δημοτικού Συμβουλίου , ο Δήμαρχος Κορυδαλλού , από το πρωί ενημερώνει τα στελέχη του , για τα ονόματα εκείνων που επέλεξε για τις θέσεις των αντιδημάρχων.

Αν και η θητεία των αντιδημάρχων είχε λήξει,από τις 28 Φεβρουαρίου ,όπως ορίζει ο νόμος , ο κ. Κασιμάτης φοβούμενος …ανταρσία στις δημαιρεσίες , προτίμησε να αφήσει το δήμο για μια βδομάδα χωρίς πολιτικούς προισταμένους.

Παρ΄όλα αυτά και πάλι δεν απέφυγε τα δυσάρεστα αφού την υποψηφιότητα του εκλεκτού του , για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , δεν ψήφισαν τρεις δημοτικοί του σύμβουλοι και δυο άλλου απουσίασαν από τη συνεδρίαση.

Το « κάζο» ήταν ακόμη μεγαλύτερο όμως  στην εκλογή των υπολοίπων μελών του προεδρείου , όπου η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του ,αρνήθηκε να ακολουθήσει τις προτροπές εκείνου που πρότεινε για τη θέση του αντιπροέδρου , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μελάς αλλά και της υποψηφιότητας για τη θέση της γραμματέως από την παράταξη « Πάρτο Αλλιώς».

Σήμερα λοιπόν ο κ. Κασιμάτης , γνωστοποίησε τις αποφάσεις του , για τους αντιδημάρχους.

Φεύγουν, σύμφωνα με πληροφορίες ,  οι Σούλης , Ευθυμιάδης , Μάνου και Βράκας και μένει από τους παλιούς μόνο ο στενός του φίλος  Δημήτρης Χριστοφορίδης , ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που είναι δήμαρχος ο κ. Κασιμάτης κατέχει πάντα κάποια θέση διοίκησης στο δήμο ή τους φορείς του.

Ως νέους αντιδημάρχους , επέλεξε, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες,  για τη θέση των οικονομικών , τον κ. Καπιτσίνο , την κυρία Διακάτου για το πράσινο και την πολιτική προστασία , την κυρία Καλομπράτσου για τη διοίκηση και την κυρία Κοτσίδου για την πρόνοια . Όλοι τους , παρότι κάποιοι από αυτούς εκλέγονται από το 2006 , γίνονται πρώτη φορά αντιδήμαρχοι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κασιμάτης πρότεινε και στον κ.Γερακάρη  τη θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών αλλά εκείνος το αρνήθηκε , τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο αυτό . Κατόπιν αυτού , πάντα  σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε να αναθέσει την αρμοδιότητα αυτή στον κ. Καλούδη , όχι όμως ως αντιδημάρχου αλλά ως …εντεταλμένου συμβούλου .