Η κατάσταση στα σχολεία του Περάματος στην καμπάνια του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές

Πολυμέσων

Σε «κλίμα μάχης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σ΄ανακοίνωση του , πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, συσκέψεις -συζητήσεις συστράτευσης και δράσης για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ στο λαό, μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, από τις Κομματικές Οργανώσεις των Δήμων της Β΄ Πειραιά, (Νίκαια -Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος).
Παρευρέθηκαν υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, άλλοι συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι στη Β’ Πειραιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Στη σύσκεψη στο Δήμο Περάματος την εισηγητική ομιλία έκανε ο Μανώλης Ραπανακης και χαιρέτησαν η Στέλλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Πειραιά, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά και ο Ανέστης Τσουκαράκης, οι οποίοι έδωσαν τον στίγμα της μάχης και τις δυνατότητες που υπάρχουν να εκφραστεί συμπόρευση με το ΚΚΕ. Το λόγο πήραν και άλλοι συμμετέχοντες από τους οποίους εκφράστηκε διάθεση για συμβολή και θέματα που χρειάζεται να ανοίξουν μπροστά στις εκλογές όπως η κατάσταση στα σχολεία Περάματος κ.α..