Με μεγάλη επιτυχία ο τελικός στον Πειραιά του Red Bull Dance Your Style

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Κανάλι Ένα 90,4 το Σάββατο στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο ελληνικός τελικός του Red Bull Dance Your Style.

Η επιτυχία του ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού εκτός από την ραδιοφωνική μετάδοση διοργανώθηκε και μια άρτια τηλεοπτική παραγωγή που αναμετέδιδε ζωντανά όλο το καλλιτεχνικό γεγονός. Τους χορευτές και τις χορεύτριες ενδυνάμωσαν με την παρουσία τους πάνω από 1.200 άτομα.

Η πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου γέμισε από επικές μάχες, απίστευτα moves και μουσικές που ξεσήκωσαν όσους παρευρέθηκαν.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το Κανάλι Ένα 90,4 εξέπεμπε από το βανάκι του στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου, όπου παραγωγοί του δυναμικού του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το κοινό.

Ο Πρόεδρος του Καναλιού Ένα 90,4 Ιωσήφ Βουράκης, και οι παραγωγοί Γιώργος Σαραντάκος, Χρύσα Σαραντοπούλου, Νίκος Ξανθάκος, Μπάμπης Καραλής, Κατερίνα Δεληγιάννη, Μαρία Δελόγγα και ο υπεύθυνος προγράμματος του Καναλιού Ένα Παναγιώτης Φύτρας, υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε στο event, δήλωσε:

«Το προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά γέμισε νιάτα, μουσική και χορό, στο πλαίσιο του ελληνικού τελικού Red Bull Dance Your Style. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τέτοιου είδους εκδηλώσεις με παλμό και τη συμμετοχή νέων ανθρώπων γίνονται στην πόλη μας. Είναι ένας ξεχωριστός διαγωνισμός, ο οποίος προσελκύει στον Πειραιά επισκέπτες κι από άλλα μέρη. Ο Πειραιάς είναι πλέον προορισμός για μεγάλες διοργανώσεις. Συγχαρητήρια στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά Κανάλι Ένα 90,4 FM και στον Πρόεδρο Ιωσήφ Βουράκη για την άρτια διοργάνωση».

O Πρόεδρος του Καναλιού Ένα 90,4 Ιωσήφ Βουράκης, τόνισε:

«Είναι η τρίτη χρονιά που συνεργαζόμαστε με την Red Bull γι΄ αυτήν την πολύ όμορφη διοργάνωση και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ως δήμος έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πολλά και πολλές φορές να κάνουμε την υπέρβαση, όπως κάναμε από το πρωί. Εκπέμψαμε «ζωντανά» από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, ψυχαγωγώντας δημότες και επισκέπτες από το ειδικά διαμορφωμένο βαν και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού κάναμε τηλεοπτική παραγωγή από το «Κανάλι Ένα» για να μεταδοθεί «ζωντανά» η εκδήλωση. Ο Πειραιάς πρωταγωνιστούσε, πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Γιάννης Χατζηαλέξης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών Δημήτρης Βλαχάκος και ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Πεφάνης.

Το «βανάκι του Καναλιού Ένα 90,4» θα συνεχίσει το δημιουργικό ταξίδι του, σε πολλές γειτονιές του Πειραιά σκορπώντας μουσική και χαρά, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και πολλά event.