Συμβαίνει αλλού , αυτό που είναι «ταινία φαντασίας» για τον  Κορυδαλλό

 

Μην « τρομάξουν» άδικα οι  “αδυναμίες» της συνδιοίκσης Χουρσαλά- Δημόπουλου , στο δήμο Κορυδαλλού .

Όσα δείχνουν οι φωτογραφίες( δημοτικοί αστυνομικοί με μεζούρα στο χέρι να μετρούν τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων) , δεν αφορούν τον Κορυδαλλό , αλλά συμβαίνουν σ΄ άλλους δήμους και εν προκειμένω , σ΄εκείνον των Σερρών .

Ο οποίος,  επίσης έχει νεοδημοκράτη δήμαρχο και αποδεικνύεται έτσι περίτρανα, ότι δεν είναι όλοι ίδιοι λόγω μιας  κομματικής « ταμπέλας» .

Μπορούν λοιπόν οι ιδιοκτήτες καφέ , μπαρ και πάσης φύσεως υγειονομικών καταστημάτων , που έχουν τις επιχειρήσεις τους , ιδιαίτερα στις κεντρικές πλατείες , να εξακολουθούν να εφαρμόζουν τα μέτρα  τήρησης αποστάσεων κλπ , κατά τη δική τους « αντίληψη».

Και φυσικά με το δήμο ( δημοτική αστυνομία κλπ) , άφαντες.

Μάλιστα , δεν φτάνει μόνο αυτό , αλλά η συνδιοίκηση  Χουρσαλά- Δημόπουλου , φροντίζει για …ακόμη παραπάνω:

Μετατρέπει παρτέρια- που χρυσοπληρώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια- της πλατείας Μέμου σε χώρους για εγκατάσταση επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων!

Άντε κκ Χουρσαλά και Δημόπουλε, μη «διστάζετε» , μετατρέψτε όλες τις πλατείες σε υπαίθριες «σάλες» των καφετεριών . Είναι  προφανές το « όραμα» σας για τον Κορυδαλλό!