Ματαιώθηκε η συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας Κασιμάτη

ΔΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΜε  πρόσχημα – πρόφαση την απουσία …ενός Δημοτικού Συμβούλου  στο εξωτερικό , αναβλήθηκε …επ΄αόριστον η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας Κασιμάτη .
Η σημερινή συνεδρίαση   είχε αποφασιστεί να αποτελέσει συνέχεια  εκείνης της περασμένης βδομάδας  ,την  οποία είχε συγκαλέσει εσπευσμένα ο Δήμαρχος , υπό το βάρος της αποχώρησης του αντιδημάρχου κ. Δημόπουλου από την παράυαξη και τις καταγγελίες στην επιστολή του .
Στη συνεδρίαση της προηγούμενης βδομάδας είχε ασκηθεί κριτική στο ύφος άσκησης της εξουσίας και στη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του ίδιου του Δημάρχου καθώς και για τα « πεπραγμένα» της .
Ιδιαιτέρως έντονη ήταν η αμφισβήτηση της  οικονομικής  κατάστασης του  Δήμου , όπως την παρουσιάζουν ο κ. Κασιμάτης και ο  οικονομικός του « τσάρος» Δημήτρης Χριστοφορίδης.
Γι αυτό και ζητήθηκε από τον κ. Χουρσαλά αλλά και άλλους Δημοτικούς Συμβούλους αναλυτική παραουσίαση των οικονομικών , με την προσκόμιση  επίσημων στοιχείων και όχι μόνο για το Δήμο αλλά και για το σύνολο των ΝΠΔΔ . Αμφισβήτηση που έχει κορυφωθεί μετά τις δικαστικές καταδίκες μελών ΔΣ των ΝΠΔΔ για οφειλές κυρίως προς το ΙΚΑ , τις καθυστερήσεις στην πληρωμή των μονίμων υπαλλήλων αλλά και το ότι υπάρχουν εργαζόμενοι – συμβασιούχοι στο Δήμο που είναι  …απλήρωτοι επί πολλούς μήνες  αλλά παρ΄όλα αυτά ο Δήμος φαίνεται στον ισολογισμό  να είναι …πλεονασματικός .
Έτσι , με αφορμή την απουσία του κ. Χουρσουλά , η Δημοτική Αρχή ματαίωσε την αποψινή συνεδρίαση .