Στο μνημόσυνο Γεννηματά η Ν. Κασιμάτη-Συνάντηση με Ανδρουλάκη

Ένα γεγονός , με πολλούς πολιτικούς και ισχυρούς για το ΠΑΣΟΚ συμβολισμούς , σηματοδοτεί ηχηρά την επάνοδο της ανεξάρτητης βουλευτού Β’ Πειραιά , Νίνας Κασιμάτη , , στο ΠΑΣΟΚ: Το μνημόσυνο των πέντε χρόνων από την απώλεια της αγαπητής σ΄όλους Φώφης Γεννηματά.
Αν και η επάνοδος στο ΠΑΣΟΚ , της κυρίας Κασιμάτη , έχει οριστικά « κλειδώσει» εδώ και μήνες , είναι η πρώτη φορά που η παρουσία της συνδέεται μ΄ένα τόσο σημαντικό γεγονός για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως με παρούσα σχεδόν όλη την ηγεσία του.
Είχε μάλιστα δε και ολιγόλεπτη θερμότατη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , φροντίζοντας και οι δυο τους, να στείλουν το σαφές μήνυμα.
Η κυρία Κασιμάτη , με μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, από τη νεολαία του, φέρει μια μεγάλη παρακαταθήκη : Ο πατέρας της , ο αείμνηστος Γιώργος Κασιμάτης , ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Β΄Πειραιά , με πολυσήμαντη δράση ενώ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του , στον αθλητισμό , ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού .
Εκτός από σημαντικότατα έργα υποδομής σε Δήμους του Πειραιά και της υπόλοιπης χώρας , είναι εκείνος που οργάνωσε και προώθησε τα προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού, Αθλητισμός και Παιδί, Αθλητισμός και Γυναίκα, Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία, Αθλητισμός και Παιδί με Ειδικές Ανάγκες, Παιδί και Θάλασσα.
Όπως είχαμε γράψει από τις 24 Ιουνίου , «Οριστικά με το ΠΑΣΟΚ η Νίνα Κασιμάτη», η ίδια θέτει από τώρα ψηλά τον πήχη του εκλογικού αποτελέσματος του ΠΑΣΟΚ στη Β΄Πειραιά , με μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία από κοινού με όλους τους συνυποψηφίους της και τα τοπικά κομματικά στελέχη.

Οριστικά με το ΠΑΣΟΚ η Νίνα Κασιμάτη