Έκανε τον Χουρσαλά να “απολογείται” επί 15 λεπτά ο Κατσούλης

 

Ανελέητο σφυροκόπημα στη συνδιοίκηση Χουρσαλά- Δημόπουλου , για τα ” πεπραγμένα” και κυρίως τα ΜΗ πεπραγμένα των δυο πρώτων χρόνων της θητείας τους, επιφύλασσε από πλευράς του επικεφαλής της παράταξης ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” , Νίκο Κατσούλη, η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Κορυδαλλού, μετά  από πολλούς μήνες .

Ο κ. Χουρσαλάς , κατέβαλε απέλπιδη προσπάθεια σχεδόν επί ένα τέταρτο να απαντά – αποσιωπώντας παράλληλα πολλά  , όπως πχ  οι φυλακές- στα θέματα -προβλήματα που του έθεσε ο κ. Καστούλης.

Η δύσκολη θέση που βρέθηκε και η δυσφορία που του προκαλούσε  ήταν έκδηλη .

Ο κ. Κατσούλης στην τοποθέτηση του ,  κατήγγειλε μεταξύ άλλων:

Τη “σιωπή” και την τελμάτωση  παρά την πρωθυπουργική εξαγγελία για τις φυλακές . Το εκρηκτικό  πρόβλημα σχολικών  υποδομών, που ανέδειξε εκτεταμένα και η ” Λαική Συσπείρωση”. Τη μη αξιοποίηση σ΄ενίσχυση των κοινωνικών δομών και της κοινωνικής πολιτικής της έκτακτης κρατικής  χρηματοδότησης περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για την πανδημία . Την τεράστια ολιγωρία που έχει επιδείξει η τωρινή διοίκηση του δήμου στην κατασκευή πεζογέφυρας στη Γρ. Λαμπράκη παρά τα θανατηφόρα ατυχήματα με θύματα πεζούς . Το θέμα του ΣΒΑΚ , τα όσα  συνέβησαν στον ” Πολιτιστικό Σεπτέμβρη” , τις  δαπάνες στον Αθλητικό- Πολιτιστικό Οργανισμό παρά το ότι ήταν κλειστά τα τμήματα του  λόγω πανδημίας , τις μηδαμινές  δαπάνες  για περιβαλλοντικές υποδομές, το τι δεν έπραξε για την πανδημία  κ.α .

Επίσης  κατηγόρησε τη συνδιοίκηση Χουρσαλά -Δημόπουλου, για υλοποίηση μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης ατζέντας , με την  είσοδο  σε κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου  εργολάβων .

Τέλος , καυτηρίασε τη σιωπή της  συνδιοίκησης και ιδιαίτερα εκείνων  ( όπως πχ του κ. Δημόπουλου) , που οφείλουν πολλά στον πρώην δήμαρχο , Στέφανο Χρήστου , για τη σημαντικότατη  επιστολή που έστειλε εκείνος , για τη διατροφική κρίση που υπάρχει σε σημαντικό τμήμα της κοινωνίας και τις επιπτώσεις που έχει αυτή στην  πανδημία.