Έτσι « τιμά» 4 χρόνια τώρα τις γυναίκες η συνδιοίκηση Χουρσαλά- Δημόπουλου : Δεν έχει συνεδριάσει ποτέ η Επιτροπή Ισότητας

 

φωτο αρχείου

 

“Τίμησε» και ο Δήμος Κορυδαλλού τη « Μέρα της Γυναίκας».Στη σχετική εκδήλωση που διοργάνωσε στο δήμο Κορυδαλλού , ήταν πρώτο « τραπέζι-πίστα» ο ίδιος ο δήμαρχος και όλοι οι « πρωτοκλασάτοι» της συνδιοίκησης του για χαιρετούρες , φωτογραφίες και «μπράβο».

Ο ίδιος ο δήμαρχος και  οι ίδιοι αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι επί ημερών των οποίων ουδέποτε (!) έχει συνεδριάσει η Επιτροπή Ισότητας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μάλιστα για την «προσφορά» της, στο… γυναικείο κίνημα  και στον …αγώνα για  ισότητα , ο κ. Χουρσαλάς « βράβευσε»  την στενότατη πολιτική του συνεργάτιδα , πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , Μερόπη –Κατσάνου. Η οποία ως πρόεδρος δεν είναι  και η καθ΄ ύλην αρμόδια για το αν λειτουργούν ή όχι οι Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου;

Κατά τ΄άλλα  αυτοπροσδιορίζονται « προοδευτικοί» , « κεντροαριστεροί», « ανεξάρτητοι» ενώ στην πράξη δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον  πιο βαθύ συντηρητισμό.