Επιβεβαίωσε πλήρως ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού , Γιώργος Δημόπουλος , με τα όσα είπε , σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού , τα όσα εξ΄αρχής είχε επισημάνει και καταγγείλει η παράταξη του πρώην Δημάρχου , Στέφανου Χρήστου ,σχετικά με τα έργα και τις παρεμβάσεις που προβαίνει στα πρώην λατομεία και συγκεκριμένα , αν τηρούνται όσα ορίζει η νομοθεσία κλπ.
Στη συνεδρίαση τέθηκαν οι πρόσφατες εκτεταμένες καταστροφές που υπέστησαν το γήπεδο padel και το γήπεδο τένις. Τα οποία σημειωτέον κατασκεύασε μόλις πριν 2-3 χρόνια ο Δήμος με δική του μελέτη (!) , με δικά του συνεργεία ( και όχι εργολάβου) και δικά του χρήματα ( καμία χρηματοδότηση απ΄αλλού), σύμφωνα με δήλωση της ίδιας της συνδιοίκησης Χουρσαλά- Δημόπουλου.
Κάτω από το βάρος αυτών των ζημιών ο κ. Δημόπουλος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ:
« Το pandel δεν λειτουργεί για δυο λόγους .Ο ένας είναι ότι έχει μια …ΑΣΤΟΧΙΑ». Και ποια είναι αυτή , την οποία και ανέφερε;
« Η κατεύθυνση του , είναι ΛΑΘΟΣ.Αντί να « κοιτά» Βορρά -Νότο, όπως θα έπρεπε ,«κοιτά» Ανατολή-Δύση. » είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
« Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΑΣΤΟΧΙΑ όμως , είναι ότι εκεί υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα για τον φωτισμό. Εντάξει;» αποκαλύπτοντας έτσι ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΟ « ικανοί» είναι τελικά αυτοί που διοικούν σήμερα τον Κορυδαλλό και « ΤΙ» μπορεί να αναμένει απ΄αυτούς , η πόλη.
Ε , ΟΧΙ λοιπόν κ. Δημόπουλε δεν είναι « εντάξει»: Σπαταλήσατε χιλιάδες ευρώ για να τα κατασκευάσετε , απασχολήσατε επί μήνες συνεργεία του Δήμου ( όταν λέτε δεν έχετε προσωπικό για μικροεπισκευές στα σχολεία), τα προπαγανδίζατε με χορηγούμενες καταχωρήσεις ως « κορυφαία» έργα κλπ και κλπ.
- Ποιος συνέταξε, ευθύνεται για την ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ μελέτη ;
- Ποιος ή ποιοι φέρουν ευθύνη για τα σοβαρότατα προβλήματα στο φωτισμό ; Οφείλονται κι αυτά στη « μελέτη» ; Πρόκειται για κακοτεχνίες;
- Κινήσατε τις διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο ή σαν να μη τρέχει τίποτε , συνεχίζεται ;
- Τέλος πόσο στοίχισε το έργο και πόσο θα στοιχίσουν οι « επισκευές» ;





