Για την υποψηφιότητα Χρήστου μιλούσαν στην εκδήλωση της ΝΔ

 

 

Ένα ήταν το θέμα που κυριαρχούσε στη  veggera που διοργάνωσε προ ημερών σε παραθαλάσσιο μπαρ-καφέ του Πειραιά η ΝΟΔΕ Β΄Πειραιά της ΝΔ:

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Χρήστου.

Καθολική ήταν η παραδοχή τόσο για τις ικανότητες του όσο και για το σημαντικότατο έργο που κληροδότησε στον Κορυδαλλό ως δήμαρχος αλλά και ως αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Ακόμη και εκείνοι που έθεταν πάνω απ΄ όλα τον- στείρο- ” κομματικό πατριωτισμό”, υποστηρίζοντας τον νυν δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά , δεν τολμούσαν να αμφισβητήσουν τα παραπάνω.

Τουναντίον , δέχθηκαν κριτική για τη συνεχιζόμενη συνεργασία του κ. Χουρσαλά με τον κ. Δημόπουλο και το ρόλο που έχει στη διοίκηση του δήμου ο δεύτερος .

Καθώς και  για τη πανθομολογούμενη συνεργασία του , με  Δημοτικούς Συμβούλους- ” βαρίδια”- της πρώην παράταξης Κασιμάτη .

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τέλος ,  παραδέχονταν για τη σημαντικότατη διείσδυση που έχει ο  Στέφανος Χρήστου , στο φιλελεύθερο χώρο όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ήθος του καθώς και για το γεγονός ότι  ως δήμαρχος  δεν πορεύθηκε με κομματικές παρωπίδες ή άλλου είδους κομματικές αγκυλώσεις και πάσης φύσεως δουλείες.