Γύρισαν την ” πλάτη” σε Χουρσαλά-Δημόπουλο οι υποψήφιοι τους, το 2019

 

Αποτυχία είχε η πρώτη  εκλογική συγκέντρωση στελεχών της ανίερης αυτοδιοικητικά και πολιτικά ετερόκλητης σύμπραξης των συνδυασμών Χουρσαλά -Δημόπουλου και των “11” που έχουν αποσκιρτήσει από το πάλαι ποτέ  συνδυασμό ” Κασιμάτη”.

Στην πρώτη συγκέντρωση που επιχείρησαν – την περασμένη βδομάδα ,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου- παρέστησαν σύμφωνα με τα λεγόμενα παραγόντων τους , μόνο περίπου ογδόντα άτομα .

Όταν από μόνοι τους οι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι που στηρίζουν την εξουσία Χουρσαλά-Δημόπουλου είναι  6 του Χουρσαλά , 6 του Δημόπουλου και 11 πρώην ” Κασιματικοί”, σύνολο δηλαδή 23.

Αν ληφθεί επίσης υπόψη το γεγονός ότι οι υποψήφιοι των δυο μόνο συνδυασμών Χουρσαλά-Δημόπουλου , το 2019 , ήταν συνολικά 160 , συν οι ” νέες” προσθήκες -κυρίως αποτυχόντων να εκλεγούν το 2019 υποψηφίων της παράταξης Κασιμάτη- που έχει ήδη ανακοινώσει ο κ. Χουρσαλάς, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο αριθμός  εκείνων που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση  απέχει κατά πολύ  , από το να θεωρηθεί ικανοποιητικός και προπαντός ” ελπιδοφόρο” ξεκίνημα.

Ο συγκεκριμένος αριθμός των παρισταμένων, αποδεικνύεται ακόμη πιο ισχνός , αν ληφθεί υπόψη ότι σ΄αυτόν συνυπολογίστηκαν και  “παρατρεχάμενοι” που ήταν κι αυτοί παρόντες αλλά δεν θα είναι υποψήφιοι.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου , ότι αν και έχει περάσει μια ολόκληρη βδομάδα , ο κ. Χουρσαλάς στα προφίλ του , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , δεν έχει κάνει καμία νύξη για αυτή την ( αποτυχημένη) συγκέντρωση , ενώ καθημερινά αναρτά τόσα άλλα από τη “δράση” του.

Έτσι, για να καλύψουν την αποτυχία τους , βαφτίζοντας ” το κρέας ψάρι” , σ΄όσους τους ρωτούν , απαντούν τώρα ότι δεν ήταν συγκέντρωση ” εκλογική” ή ” υποψηφίων” αλλά …ενημερωτική!

Χωρίς βεβαίως να έχουν απάντηση στα εξής εύλογα ερωτήματα  :

  • Από “ποιον”ήταν ενημερωτική;Ποιος ενημέρωσε, τι και ποιους;
  • Τι αφορούσε ;
  • Ποιοι, πως  και με ποια κριτήρια προσκλήθηκαν αφού δεν υπήρξε καμία δημόσια ενημέρωση;
  • Αν δεν ήταν παραταξιακή γιατί δεν προαναγγέλθηκε από την ιστοσελίδα του δήμου και δεν εστάλησαν σχετικές προσκλήσεις σ΄όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και φορείς;
  • Επίσης γιατί έστω και εκ των υστέρων , ούτε στην ιστοσελίδα , ούτε σε δελτίο τύπου αναφέρθηκε;
  • Τέλος , ο κ. Χουρσαλά , που αναρτά οτιδήποτε στα κοινωνικά δίκτυα , ακόμη και απλές χαιρετούρες , γιατί κι αυτός το αποσιώπησε μέχρι τώρα;