Δήμος ” τζαμπατζής” ο Κορυδαλλός  σε βάρος σχολείων

 

 

Κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι το αδιανόητο , που συμβαίνει επί ημερών της συνδιοίκησης Χουρσαλά- Δημόπουλου , στο δήμο Κορυδαλλού , λέμε πως είναι ” αξεπέραστο”.

Ωστόσο , αρκούν να περάσουν λίγα 24ωρα , για να διαψευστεί αυτή η βιαστική , όπως αποδεικνύεται εκτίμηση . Διότι το νέο , είναι ακόμη …πιο αξεπέραστο.

Έτσι , ενώ θα έπρεπε τίποτε πλέον να μας προκαλεί εντύπωση , η συνδιοίκηση Χουρσαλά -Δημόπουλου , “φροντίζει” να μας …εκπλήσσει συνεχώς . Αρνητικά φυσικά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο λογαριασμός  ηλεκτρικού ρεύματος πολλών …χιλιάδων ευρώ , που έφτασε σε Λύκειο του Κορυδαλλού  και από τον οποίο ο  Διευθυντής του σχολείου δεν πίστευσε στα μάτια του , με το χρηματικό ποσό που έβλεπε ότι όφειλε να πληρώσει,

Δεδομένου μάλιστα ότι  ο λογαριασμός αφορούσε την περίοδο του καλοκαιριού , στο μεγαλύτερο μέρος του, όπου τα σχολεία όπως είναι τοις πάσι γνωστό,  ότι είναι κλειστά.

Τι συνέβη λοιπόν ; Κάποιος έκανε ρευματοκλοπή και ποιος;

Ο διευθυντής του σχολείου , φρόντισε αμέσως να ενημερώσει τόσο τους καθηγητές όσο και τους γονείς των μαθητών για το αστρονομικό , για τα οικονομικά δεδομένα του σχολείου , που καλούταν να πληρώσει.

Τελικά , δεν άργησε να αποκαλυφθεί το εξής απίθανο , ΝΤΡΟΠΗ για έναν δήμο , με προυπολογισμό δεκάδων ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ  και εκατοντάδες εργαζομένους .

Μια υπηρεσία λοιπόν του δήμου , και από τις ενεργοβόρες- των Τεχνικών Συνεργείων-  εδώ και δυο χρόνια , που έχει μεταφερθεί και στεγάζεται δίπλα στο σχολείο , δεν έχει μεριμνήσει ο δήμος να έχει όπως Ο ΝΟΜΟΣ ορίζει , ρολόι ρεύματος και ” παίρνει” από το γειτονικό σχολείο!

Και τα ερωτήματα που τίθενται προς τους αρμοδίους κκ Χουρσαλά-Δημόπουλο-Τζέρμπο ( αντιδήμαρχο Παιδείας) – Αναστασόπουλο ( πρόεδρο Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής) είναι τα εξής :

-Είναι νόμιμο ή παράνομο αυτό που πράττει ο Δήμος;

– Αποτελεί ρευματοκλοπή ή όχι ;

-Τι προβλέπει ο νόμος;

-Έχει δηλωθεί στη ΔΕΗ η χρησιμοποίηση του ακινήτου ώστε να τοποθετηθεί ρολόι ;

– Μέχρι τώρα έχει πληρώσει ο δήμος αυτά που του αναλογούν για το ρεύμα ή όλα τα πληρώνει το Σχολείο;

– Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης , η Ένωση Γονέων και η Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά , γιατί μέχρι τώρα ουδέποτε το έχουν καταγγείλει; Είναι δυνατόν να μη το “γνώριζα픨;;;;;