Δεν το ανταπέδωσε ;

 

 

Καλοκαιρινή “μάζωξη” των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του , στις  εκλογές του 2019 , πραγματοποίησε και ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς , σε  σουβλατζίδικο της πλατείας Μέμου .

Το ” χορό”αυτών των συναθροίσεων είχε ανοίξει προ μηνός , ο ” συνδιοικητής” του,  στο δήμο, αντιδήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ” Δήμος για Όλους” , Γιώργος Δημόπουλος , με ” τραπέζωμα” σε γνωστό κατάστημα πέριξ της πλατείας Ελευθερίας , καταγράφοντας μικρή ανταπόκριση συμμετοχής.

Στο ίδιο κλίμα και στον ίδιο βαθμό ” επιτυχίας” ακολούθησε ,  ο επικεφαλής της παράταξης ” Πολίτες για τον Κορυδαλλό” , Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , επιλέγοντας ωστόσο εκείνος ως σημείο συνάντησης , καφετέρια της πλατείας Μέμου .

Στη συνάντηση των εναπομεινάντων σ΄αυτόν υποψηφίων του , ο κ. Δημόπουλος είχε καλέσει τον κ. Χουρσαλά , ο οποίος μάλιστα παρέστη και παρέμεινε  σχεδόν μέχρι το τέλος .

Αντίθετα , στη συνάντηση των υποψηφίων της παράταξης του δημάρχου Κορυδαλλού , δεν ήταν παρών ο κ. Δημόπουλος.

Τι συνέβη δεν  του ανταπέδωσε την πρόσκληση ; Και γιατί;

Από την στιγμή μάλιστα , που εκείνος πήγε, οι δημοτικές τους ομάδες ουσιαστικά έχουν ενωθεί σε μια ,  συνεδριάζουν από κοινού και είναι πλέον γνωστό στους πάντες πως ο κ. Δημόπουλος και οι συν αυτού θα είναι  υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μαζί του , στις εκλογές του