Εξαπατούσε ο Κασιμάτης προεκλογικά τους πολίτες κατήγγειλε ο Χουρσαλάς χωρίς να αντιδράσει ο …Γουρδομιχάλης

Σφοδρότατη επίθεση κατά του προκατόχου του, στο δημαρχιακό θώκο της πόλης , Σταύρο Κασιμάτη , εξαπέλυσε ο νυν δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς.

Κατά τη συνεδρίαση ( 23/3) του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Χουρσαλάς κατηγόρησε  τον κ. Κασιμάτη, ούτε λίγο -ούτε πολύ,  ότι επί χρόνια εξαπατούσε προεκλογικά τους πολίτες του Κορυδαλλού για τα πρώην λατομεία .

Το αξιοσημείωτο είναι δε ότι , όταν έλεγε όλα αυτά σε βάρος του πρώην δημάρχου , δεν αντέδρασε η πρώην ” παράταξη” του κ. Κασιμάτη και νυν  του κ. Γουρδομιχάλη , στον οποίο ο πρώην δήμαρχος πρόσφατα εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του , στην υποψηφιότητα του να διεκδικήσει το δημαρχικό θώκο τον προσεχή Οκτώβριο.Ούτε στη συνέχεια ζήτησε το λόγο για να του απαντήσει επ΄αυτών που ειπώθηκαν και να τα διαψεύσει.Δεδομένου ότι με βάση τον κανονισμό παρέχεται στους επικεφαλής των παρατάξεων το δικαίωμα της δευτερολογίας.

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Χουρσαλάς , εκθέτοντας βαρύτατα τον πρώην δήμαρχο, ο οποίος σημειωτέον  τα 4 αυτά χρόνια μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές , έχει επιλέξει τη σιωπή και δεν έχει απαντήσει σε σειρά καταγγελιών για τη δημαρχιακή του περίοδο που έχουν γίνει από τη συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου:

” Το μοναδικό που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια στα 115 στρ ήταν να βγάζουνε φωτογραφίες παραμονές εκλογών . Αυτό ( σσ τα πρώην λατομεία) θα γινόταν το μεγάλο Αθλητικό Κέντρο.Μετά ” έγινε” το  ( προπονητικό) Κέντρο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου . Μετά ” έγινε”  το Κέντρο Στίβου. Το οποίο εκτός από μια φωτογραφία  δεν υπήρξε τίποτε άλλο, ποτέ” είπε ο κ. Χουρσαλάς και συνέχισε λέγοντας:

“Δεν είναι το θέμα ότι δεν έγιναν.Είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ μελέτη”!