Εξωσχολικοί τρομοκρατούσαν παιδιά και έβγαλαν σουγιά σε δάσκαλο στον Κορυδαλλό

 

 

Ένα απίστευτο , πρωτοφανές -για τον Κορυδαλλό- περιστατικό σε βάρος μαθητών και δασκάλου , σημειώθηκε προ ημερών , σε σχολικό του συγκρότημα.

Και ενώ θα έπρεπε να κινητοποιήσει τους πάντες , σχεδόν όλοι οι ” αρμόδιοι”  πχ δήμος , έκαναν σαν να μη συνέβη ποτέ ή το αποσιώπησαν . Ενώ ακόμη και η Ένωση Γονέων , μέχρι τώρα δεν εξέδωσε καν μια ανακοίνωση.

Το σοβαρότατο αυτό γεγονός , το αποκάλυψε- δημοσιοποίησε , ο επικεφαλής της παράταξης ” Μαζί για τον Κορυδαλλό” , Νίκος Κατσούλης , στην προ ημερών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,  επισημαίνοντας -καταγγέλλοντας τι μπορεί να συμβεί εξαιτίας της έλλειψης σχολικών φυλάκων.

Όπως είπε ,  ομάδα νεαρών εξωσχολικών εισήλθε εν ώρα μαθημάτων – στο  προαύλιο χώρο του 4ου και 5ου Γυμνασίου και από τα κάγκελα που τον χωρίζει με την αυλή του γειτνιάζοντος  5ου Δημοτικού Σχολείου , απειλούσαν τους μικρούς μαθητές , που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αυλή του .

Σύμφωνα με τον κ. Κατσούλη , μαθητές  έσπευσαν και ενημέρωσαν  τον δάσκαλο τους, ο οποίος αμέσως προσέτρεξε στο σημείο , ζητώντας από τους εξωσχολικούς που βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα , να αποχωρήσουν .  Εκείνοι πριν αποχωρήσουν τελικά , τον απείλησαν κι αυτόν , μ΄έναν εξ΄αυτών να βγάζει σουγιά .

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία από το διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου και έκτοτε δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση αλλά ούτε  αν έχουν ληφθεί από πλευράς ΕΛΑΣ ή δήμου με τη Δημοτική του Αστυνομία , ιδιαίτερα μέτρα  φύλαξης -επιτήρησης  αυτού του σχολικού συγκροτήματος . Το οποίο σημειωτέον στεγάζει 2 Γυμνάσια και ένα Δημοτικό.