Θέτουν όρο για να επιστρέψουν ,να φύγει ο Γουρδομιχάλης από την ηγεσία της παράταξης

 

Ανυπέρβλητο εμπόδιο στην επανασυγκρότηση- ενοποίηση της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης Κασιμάτη , που σήμερα έχει καταντήσει σκορποχώρι , αποδεικνύεται η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου , Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, στην ηγεσία της.

Η αποτυχημένη συγκέντρωση υποψηφίων και στελεχών της παράταξης , που πραγματοποίησε προ ημερών σε καφέ της πλατείας Μέμου , το επιβεβαιώνει .

Από τους 6 εναπομείναντες εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης , ήταν μόνο εκείνος και άλλοι δυο ενώ συνολικά από τους 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους των δημοτικών εκλογών του 2019 , δεν ήταν περισσότεροι από 15-16 μαζί με τους προαναφερθέντες .

Συγκεκριμένα από τους εκλεγμένους παρέστησαν μόνο ο κ. Γουρδομιχάλης , η κυρία Γαλανοπούλου και η κυρία Καλαμάρη , όλοι τους στελέχη ή προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ.Αντίθετα δεν παρέστησαν ο Δημήτρης Χριστοφορίδης , ο Σπύρος Αγιώτατος και η Ξένου -Βράκα Ελευθερία . Και φυσικά απόντες οι άλλοι 9  Δημοτικοί Σύμβουλοι , που είχαν επίσης εκλεγεί στις Δημοτικές  του 2019 και ανεξαρτητοποιήθηκαν μετά .

Όπως αναφέρουν  στελέχη της προηγούμενης διοίκησης Κασιμάτη , που έχουν τελείως αποστασιοποιηθεί σήμερα από την ηγεσία λόγω της παρουσίας του κ. Γουρδομιχάλη, βασική προυπόθεση για να γίνει οτιδήποτε είναι να φύγει από την ηγεσία της .Και αυτό άμεσα , όπως λένε ,  ώστε να υπάρχει αρκετός  χρόνος προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι τη Δημοτική Αρχή , στις εκλογές που θα γίνουν σε δυο χρόνια.

Σύμφωνα πάντα μ΄εκείνους, η  νέα ηγεσία που θα αναλάβει  , θα είναι ” μεταβατική”. Ο επικεφαλής – υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές  θα επιλεγεί στη συνέχεια , σε ” β΄χρόνο” και δεν μπορεί παρά να είναι ένα νέο “φρέσκο” πρόσωπο , με δυναμική κλπ .

” Δεν μπορεί να κατέλθουμε στις εκλογές  με υποψήφιο δήμαρχο , που θα πλησιάζει την έβδομη δεκαετία της ζωής του”, λένε χαρακτηριστικά. Και επισημαίνουν ότι με την παρουσία πλέον των 40άρηδων κ. Χουρσαλά και  του επικεφαλής του ” Μαζί” , κ. Κατσούλη ,”δεν μπορεί να είναι κάποιος ηλικιωμένος  υποψήφιος δήμαρχος”.