« Θαύμα»! Εξιχνιάστηκε το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό -Σε χρόνο dt…μετά τις αλλαγές στην ΕΛΑΣ

 

 

Αν δεν αποτελεί ΑΠΙΘΑΝΗ σύμπτωση , τότε είναι  άκρως αποκαλυπτικό ,για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο λόγος για τις συλλήψεις υπόπτων ως δραστών για δολοφονίες  στο « ξεκαθάρισμα των λογαριασμών της νύχτας» ,με ανάμεσα τους κι εκείνης του Κορυδαλλού.Λίγες μόλις ώρες , ούτε καν 24ωρο , μετά τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ!

Διότι είτε η μέχρι πρότινος «αποτυχημένη» ηγεσία , είχε πετύχει, κυριολεκτικά στο «παρά ένα» της θητείας της  να προβεί στη σύλληψη τους αλλά δεν πρόλαβε  λόγω των αλλαγών  ή για άλλους λόγους –άγνωστους σε μας-αυτό καθυστερούσε.

Όπως ανέφερε, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή εξειδικευμένων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., προέκυψε ότι πρόκειται για διεθνή οργάνωση, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και σε περιπτώσεις εκρήξεων – εμπρησμών.

Μεταξύ άλλων  και δολοφονία των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη, τον Ιούνιο που μας πέρασε στον Κορυδαλλό,

Οι δράστες , που τους περίμεναν και σκότωσαν  την ώρα που έμπαιναν στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας του πρώτου , κυριολεκτικά τους γάζωσαν. Από τις έρευνες στο χώρο είχαν βρεθεί 50 κάλυκες και 5 βολίδες.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία , ένα μήνα αργότερα ανευρέθη στην περιοχή του Ασπροπύργου κλεμμένο όχημα, στην επιφάνεια του οποίου καθώς και σε αντικείμενα που περιείχε βρέθηκαν αποτυπώματα δύο μελών της οργάνωσης. Παράλληλα, εντός του οχήματος βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, η ανάλυση των οποίων ανέδειξε την εμπλοκή ακόμη δύο μελών της οργάνωσης με την υπόθεση.