«Καρδιές για όλους» από την «Ελπίδα» του Κορυδαλλού

 

Με αυτό το σύνθημα η Ομάδα Πλεξίματος και Κατασκευών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελπίδα, διοργάνωσε, στο χώρο του Συλλόγου, φιλανθρωπικό μπαζάρ γεμάτο δημιουργίες αγάπης για τις πληγωμένες καρδιές μικρών παιδιών και τον Φορέα «Καρδιές για Όλους» (Coeurs pour Tous Hellas) για παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

Με μεγάλη όρεξη, πολλή αγάπη και αστείρευτη έμπνευση γέμισε το χώρο καρδιές κάθε μεγέθους, ένα εγχείρημα όχι τόσο εύκολο αλλά ο ενθουσιασμός ήταν στο κόκκινο και η Ομάδα Πλεξίματος ετοιμοπόλεμη, γεμάτη χαρά και όρεξη για δημιουργία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η εκπρόσωπος του Φορέα «Καρδιές για όλους» Σταυρούλα Μιχαλέα που μας ενημέρωσε για την τόσο σημαντική δράση τους.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος επιστημονικά ,υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός που προσφέρθηκε να παράσχει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί ο Φορέας.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν την εκδήλωσή μας. Ειδικότερα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού και υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Διάκος, Γιάννης Πάχος και Ζήσης Νίκος, Μαρία Αλεξάνδρου Γιαννακάκη ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Β΄ Πειραιά Θανάσης Κατσιρούμπας, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λεκάκης, η Υπεύθυνη Γυναικών Βάνα Γεωργαντζέλη, , η Αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελπίδα Λεμονιά Φιλίντα, η Ταμίας Χρύσα Μπούκη και το μέλος του ΔΣ Ελένη Βούρτση Χατζηγεωργάκη, εκπρόσωποι της Ανάσας Ζωής και υποψήφιες δημοτικές Σύμβουλοι Ευγενία Μιχαηλίδου-Μπατμάνογλου και Μαρία Διακάτου Σιταρά και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αργυρω Παπαδατου.

Η «Ομάδα» ευχαριστεί ιδιαίτερα:

– για την προσφορά της την Αγγελική Χρήστου που πρόσφερε κεράσματα για το μπουφέ μας.

– την Ειρήνη Σ. για τη σημαντική παρουσία και βοήθειά της

– τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν και προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας: VIP Nails & Beauty Spa, finetsabeauty, Κρέατα ο Μανώλης, Κουκουβάγια kids store, Άννα Ιωάννιδη και Μαριαλένα Διακοπουλου.