Καταπέλτες για τη διοίκηση Χουρσαλά οι καθηγητές : Ανύπαρκτη η συντήρηση των σχολείων του Κορυδαλλού

Κόλαφος για τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά και τα αρμόδια στελέχη της (Δημόπουλο -Τζέρμπο-Αναστασόπουλο) είναι οι καθηγητές του Κορυδαλλού για την κακή κατάσταση των σχολείων .

Σ΄ανακοίνωση της , η Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά , καταγγέλλει συγκεκριμένα: “ Η γενικότερη συντήρηση των σχολικών μονάδων του Κορυδαλλού είναι από ανύπαρκτη έως υποτυπώδης”.

Προσθέτοντας ότι γίνεται “μόνο σε περίπτωση που συμβεί καμία σοβαρή βλάβη” , σημειώνοντας: “Αποτέλεσμα να μην είμαστε σε θέση εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες να γνωρίζουμε αν οι συνθήκες που εργαζόμαστε είναι τέτοιες που να μας επιτρέπουν να εκτελούμε το έργο μας με ασφάλεια και οι μαθητές/τριες να μορφώνονται σε συνθήκες ασφαλείας”.

Η Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά, απαιτεί “την ακριβή και τακτική συντήρηση των υποδομών των σχολείων σε εύλογα χρονικά διαστήματα, ώστε να μην δημιουργούνται βλάβες τέτοιου βεληνεκούς που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της σχολικής κοινότητας και ιδίως των μαθητών/τριών.

Τον έλεγχο των ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και δικτύων θέρμανσης των σχολικών μονάδων ΔΕ Κορυδαλλού, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν αστοχίες στις υποδομές και να διορθωθούν άμεσα.

Τη διενέργεια ελέγχων στο δίκτυο Πυροπροστασίας και την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών για τις πιστοποιήσεις με την Πυροσβεστική Υπηρεσία”.