Με τον Χρήστου ο σημαντικότερος Δημοτικός Σύμβουλος  του Χουρσαλά-Ο 4ος από τους 9 που είχαν εκλεγεί το 2019

 

     

Ο πολύπειρος Δημοτικός Σύμβουλος , Μιχάλης Τζιρίτας , στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου , συμπαρατάχθηκε  ενεργά με τον υποψήφιο δήμαρχο , Στέφανο Χρήστου .

Ο κ. Τζιρίτας είναι ο τέταρτος  από τους εννέα όλο κι όλο Δημοτικούς Συμβούλους που είχαν εκλεγεί με την παράταξη Χουρσαλά το 2019.

Σημειωτέον ότι και οι τέσσερις που αποχώρησαν αναφέροντας και καταγγέλλοντας με δριμύτητα τα όσα συνέβαιναν στη διοίκηση Χουρσαλά , είναι στην τωρινή εκλογική αναμέτρηση με τον Στέφανο  Χρήστου.

Ο κ.Τζιρίτας , ο οποίος το 2019 εξελέγη με το συνδυασμό του νυν δημάρχου , Νίκου Χουρσαλά , ο οποίος μάλιστα του οφείλει πάρα πολλά για την ανάδειξη του , στο δημαρχιακό θώκο , αποχώρησε προ μηνών από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής καταγγέλλοντας την.

Ανέφερε συγκεκριμένα στην επιστολή  αποχώρησης του:

“ Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι αποχωρώ από την Δημοτική παράταξη “Ένα βήμα μπροστά”, μια απόφαση που έλαβα μετά από πολλή σκέψη καθώς αποτελεί για εμένα πράξη ευθύνης και αξιοπρέπειας.

Αποχωρώ  έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στον θεσμό που υπηρετούσα, αφενός εξαιτίας συγκεκριμένων χειρισμών, πράξεων και αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής αφετέρου καθώς διαπιστώνω ότι λείπει η σύμπνοια. Αξίζει να υπενθυμίσω ότι πριν από 4 χρόνια ήμουν από τους πρώτους που στήριξα και συνεργάστηκα με την παράταξη  πιστεύοντας ότι θα εργαστούμε για να φτιάξουμε ένα Κορυδαλλό που μας αξίζει.

Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου και να εκπροσωπώ τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Με εκτίμηση και αίσθημα  ευθύνης”.