Νέα αστυνομική επιχείρηση στον Κορυδαλλό- Συνέλαβαν 3 αλλοδαπούς  λαθρέμπορους τσιγάρων  

 

 

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες , από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου  της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, τρεις αλλοδαποί, 29, 34 και 21 ετών, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που εμπορευόταν λαθραία καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή του Κορυδαλλού, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Ειδικότερα, κατελήφθησαν ο 29χρονος και ο 34χρονος να τοποθετούν μαύρη νάιλον σακούλα, περιέχουσα -300- πακέτα τσιγάρα και -45- συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης στην μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας του πρώτου, εξερχόμενοι από πολυκατοικία στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Εντός της οικίας που χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη των λαθραίων προϊόντων στον Κορυδαλλό εντοπίστηκε και ο 21χρονος αλλοδαπός. Μετά από έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5060- πακέτα τσιγάρα και -661- συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Κατασχέθηκε επιπλέον και η ανωτέρω μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους.