Νέο σοβαρό περιστατικό σε σχολείο του Κορυδαλλού-Έκλεισε για 2 μέρες (!)

 

Η ελλιπής συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Κορυδαλλού , αντίθετα μ΄όσα υποστήριζε προεκλογικά η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά – δυστυχώς_ επιβεβαιώνεται.

Εκτός από το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο 8ο Γυμνάσιο , για το οποίο ,ουδεμία ενημέρωση των πολιτών υπήρξε από τη Δημοτική Αρχή άλλο ένα εξίσου σοβαρό , συνέβη πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τη Β΄ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ( Κορυδαλλού) κάηκε (!) ο κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας του 4ου Γυμνασίου.

Με αποτέλεσμα , όπως αναφέρει , σε επιστολή -καταγγελία , η Διευθύντρια του 3ου Λυκείου , το εν λόγω σχολείο έκλεισε και για δύο μέρες τα μαθήματα γίνονταν μέσω διαδικτύου  προκειμένου να διορθωθεί η βλάβη.

Και όλα αυτά όταν προεκλογικά οι κκ Χουρσαλάς, Δημόπουλος( αντιδήμαρχος) και Τζέρμπος( εντεταλμένος) διαβεβαίωναν για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων.

Υπενθυμίζεται ότι  ζημιά είχε υποστεί και ο κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας του 6ου Δημοτικού Σχολείου, όταν εισέρρευσαν  σ΄αυτό νερά  βροχής  από την ταράτσα του σχολείου που είχε διαβρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες , έχουν ζητηθεί πιστοποιητικά ασφαλείας μετά τις επισκευές που έγιναν , αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν δοθεί.