Να αποκηρύξει την κατάπτυστη ενέργεια Γκόγκου ο Χουρσαλάς και να τον διώξει από το ψηφοδέλτιο

 

Έκθετος πολιτικά αλλά και ηθικά είναι ο  ίδιος ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς , με την στάση που τηρεί μέχρι τώρα  σ΄ότι αφορά τη βαθύτατα αντιδημοκρατική και κατάπτυστη βίαιη ενέργεια του στενότατου συνεργάτη του  και αντιδημάρχου , Γιώργου Γκόγκου, σε βάρος του υποψηφίου δημάρχου , Στέφανου Χρήστου κατά τη διάρκεια του αγιασμού , στο σχολικό συγκρότημα του 4ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Χουρσαλάς ,αν  δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό που συνέβη , οφείλει , όπως θα έπραττε κάθε Δημοκρατικός πολίτης,να αποκηρύξει την ενέργεια του Γ. Γκόγκου , να εμποδίσει τον κ. Χρήστου , να ολοκληρώσει το χαιρετισμό που απήθυνε εκείνη την ώρα . Δυστυχώς μέχρι τώρα , ούτε αυτό το ελάχιστο έχει πράξει.

Επίσης κάθε δημοκρατικός δήμαρχος ή υποψήφιος εκείνο που αμέσως θα είχε πράξει θα ήταν να αποκλείσει από το ψηφοδέλτιο και τον συνδυασμό του , το συγκεκριμένο άτομο. Κάτι που φυσικά ούτε αυτό έχει πράξει ο κ. Χουρσαλάς.

Όπως αναφέραμε και χθες , ουδέποτε μέχρι τώρα στο δήμο Κορυδαλλό, επιχειρήθηκε να απαγορευτεί ή να φιμωθεί υποψήφιος δήμαρχος ή επικεφαλής παράταξης.

Και προαπαντός ένας τέως  δήμαρχος , όπως ο κ. Χρήστου .Με 12ετή θητεία στην «κεφαλή» του δήμου και μ΄ένα έργο που αναγνωρίζεται απ΄ ΟΛΟΥΣ φίλους και πολιτικούς αντιπάλους.

Η ενέργεια του , όπως προκύπτει και από το σχετικό  video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση  παριστάμενων εκπαιδευτικών και γονέων .Και χάρις στην παρέμβαση εκπαιδευτικών και Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης , εμποδίστηκε .

Και για ποιο λόγο ;

Επειδή ο κ. Χρήστου είπε απλώς  πως το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα όπως και άλλα 16 είχαν γίνει από δημαρχίας του, που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Φαίνεται όμως πως τόσο ο κ. Γκόγκος προσωπικά όσο και η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου-Μελά, δεν θέλουν τίποτε να λέγεται ή να ακούγεται , εκτός κι αν πρόκειται για υμνολόγιο προς εκείνους.