« Ξεφωνίζουν» οι πολίτες την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Χουρσαλά

 

Απολύτως αντιληπτό έχει γίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Κορυδαλλού , η ανικανότητα της συνδιοίκησης Χουρσαλά – Δημόπουλου  αλλά και οι επιπτώσεις που έχει αυτή , στο δήμο και στην πόλη γενικότερα.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση της Κ. Παπακώστα, πριν λίγες ημέρες στα social media , συγκρίνοντας τι πράττει ο γειτονικός δήμος της Αγίας Βαρβάρα και  τι …όχι ο Κορυδαλλός ( που έχει αναγάγει σε « μέγα» έργο  τα γκράφιτι που αναθέτει με το …αζημίωτο)  καθώς και ποιές είναι οι επιπτώσεις στην απώλεια έργων υποδομής .

Γράφει συγκεκριμένα:

«ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΌ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ

Όταν ο Κορυδαλλός παλεύει να τελειώσει μία μελέτη αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ 120.000€ που έπρεπε να τελειώσει σε 9 μήνες ) 4 χρόνια , οι διπλανοί δήμοι παίρνουν 8 εκ € για να υλοποιήσουν στην πόλη τους τα ευρήματα της δικής του ΣΒΑΚ και για να αποκαταστήσουν τα παλιά κτίρια της ΒΙΟΧΡΩΜ.

Η ΣΒΑΚ που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί για τον Κορυδαλλό θεωρητικά θα δώσει προτάσεις για ΜΜΕ, πεζοδρομήσεις, πεζογεφυρας, υπογειοποιήσεις, μονοδρομήσεις, έργα, κλπ που θα βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής στον Κορυδαλλό.

Ποιοί έχουν όφελος να μην ολοκληρωθεί η ΣΒΑΚ στον Κορυδαλλό ;».