Επώνυμες καταγγελίες για δράση στον Κορυδαλλό μελών των γνωστών συμμοριών -κυκλωμάτων που παρουσιάζονται ως υπάλληλοι δήθεν της ΔΕΔΔΗΕ ή της ΔΕΗ και εξαπατούν τους πολίτες αρπάζοντας τους μεγάλα ποσά και κοσμήματα , έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.
Μια εξ΄αυτών των καταγγελιών, της κυρίας Β. Ξ, αναφέρει συγκεκριμένα :
« ΠΡΟΣΟΧΗ!Κυκλοφορεί κάποιος στον Κορυδαλλό ένας νεαρός όμορφα ντυμένος κοιτάει τα κουδούνια καταγράφει ονόματα και μετά βρίσκει τα αντίστοιχα τηλέφωνα και καλεί. Λέει ότι ήρθε από την ΔΕΔΔΗΕ και μας είχαν στείλει μια επιστολή ότι έχουμε διαρροή ρεύματος κ θα περνούσαν σήμερα να ελέγξουν τις μπρίζες και τις συσκευές. Αν δεν του ανοίξουμε λέει οτι η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα για 48 ώρες. Λοιπόν μεγάλη προσοχή , είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ».
Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες , να μην τους εμπιστεύονται και να καλούν αμέσως την Ελληνική Αστυνομία.
Επίσης , να ζητήσει ο Δήμαρχος από την Ελληνική Αστυνομία , να αυξηθούν όσο είναι δυνατόν περισσότερο ( αν και είναι Δεκαπεντάυγουστος) οι διελεύσεις μονάδων ΔΙΑΣ ή περιπολικών της άμεσης Δράσης και του ΑΤ Κορυδαλλού.





