Παντελώς ανίκανη η διοίκηση Χουρσαλά ακόμη και γι αυτό

 

Έναν ολόκληρο ” στρατό”  έχει στη διάθεση της , η διοίκηση Χουρσαλά , στο δήμο Κορυδαλλού :

22 αντιδημάρχους , εντεταλμένους ,δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι για το καθημερινό ” έργο” τους , περιστοιχίζονται από άλλους τόσους και περισσότερους ειδικούς συμβούλους , ειδικούς συνεργάτες , γραμματείς κλπ.

Πέραν όλων αυτών βεβαίως , υπάρχουν και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες που τους συνεπικουρούν.

Λογικά λοιπόν ο καθένας , θα περίμενε , όχι μόνο όλα να λειτουργούν ” ρολόι” και στην εντέλεια αλλά να υπάρχει και ο στοιχειώδης έλεγχος .Δυστυχώς όμως αυτό δεν συμβαίνει.Αποδεικνύεται ότι γίνονται στο ” πόδι” και ουδείς ενδιαφέρεται για το ” αποτέλεσμα”.

Κραυγαλέα απόδειξη είναι η ιστοσελίδα του δήμου Κορυδαλλού .

Αν κάποιος αναζητήσει να ενημερωθεί για τις δημοτικές παρατάξεις , έκπληκτος θα διαπιστώσει ότι ούτε καν αναφέρονται σωστά οι ονομασίες της , ενώ σε μια περίπτωση αντί για το δικό της σήμα , έχουν σήμα άλλης δημοτικής παράταξης του …παρελθόντος,

Συγκεκριμένα λάθος είναι το όνομα για τη δημοτική παράταξη ” ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ,ΞΑΝΑ” του Στέφανου Χρήστου.

Η οποία μάλιστα αντί για το δικό της σήμερα , οι “αρμόδιοι” της ιστοσελίδας , έχουν βάλει το σήμερα της πρώην δημοτικής παράταξης ” Δήμος για Όλους” , του νυν αντιδημάρχου , κ. Δημόπουλου.

Επίσης λάθος είναι και η ονομασία της παράταξης ” Πολίτες μαζί για τον Κορυδαλλό” , του Γρηγόρη Γουρδομιχάλη.

Όπως επίσης η σειρά με την παρατίθενται οι παρατάξεις  οποία είναι , δεν αντιστοιχεί στην εκλογική τους δύναμη αλλά ούτε και αλφαβητικά.

Είναι δυνατόν κανείς από τους παραπάνω δεκάδες καρεκλοκένταυρους να μην το έχουν δει; Είναι δυνατόν να μην το έχει ελέγξει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , κ. Τζέρμπος ; Είναι δυνατόν , το Γραφείο Τύπου και όλοι οι λοιποί ” αρμόδιοι” να αγνοούν ακόμη και την ονομασία των δημοτικών παρατάξεων;Τόσο ωχαδελφισμός;