Παράτυπες αποφάσεις λαμβάνονται στο δήμο Κορυδαλλού κατήγγειλε ο Βαγενάς “μ΄ ευθύνη” του Δημόπουλου -Τσιμουδιά από εκείνον και τον Χουρσαλά

 

 

 

Ουδέποτε έχει συμβεί στο δήμο Κορυδαλλού και ίσως και στους άλλους δήμους της χώρας , αιρετός -στέλεχος της Δημοτικής Αρχής να καταγγέλλει δημοσίως ότι  λαμβάνονται ” παράτυπες αποφάσεις” μ΄ευθύνη κορυφαίου παράγοντα της διοίκησης της και εκείνη να κάνει ότι “δεν τρέχει τίποτε”.

Όπως επίσης δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο να ΜΗΝ αντιδρά ο καταγγελόμενος  ΟΥΤΕ και ο δήμαρχος αλλά ΟΥΤΕ και η …αντιπολίτευση!

Όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού , προδιαγράφουν για τη συνέχεια σημαντικές εξελίξεις και πολύ πιθανόν ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ζήτησε και έλαβε το λόγο , ο διορισθείς από τον ίδιο τον δήμαρχο ως Εντεταλμένος Σύμβουλος , Στέφανος Βαγενάς .

Ο κ. Βαγενάς , κατήγγειλε ονομαστικά και δημόσια το πλέον ισχυρό πρόσωπο στο δήμο , τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργο Δημόπουλο,.

Συγκεκριμένα τον κατηγόρησε ότι  ” παρακάμπτει διαδικασίες και ιεραρχία”  με αποτέλεσμα ” να βγαίνουν παράτυπες αποφάσεις”.

Επίσης για παρεμβάσεις του κ. Δημόπουλου σε θέματα αρμοδιοτήτων του και στους υπαλλήλους της υπηρεσίας που εκείνος έχει ορισθεί από τον ίδιο το δήμαρχο να προίσταται πολιτικά.

Και ενώ λοιπόν ειπώθηκαν οι τόσες σημαντικές αυτές καταγγελίες που οφείλουν αυτεπάγγελτα οι κάθε λογής αρμόδιες Αρχές να τις διερευνήσουν , όπως ο νόμος ορίζει , ο κ. Δημόπουλος αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος , κ. Χουρσαλάς , που μίλησαν αμέσως μετά δεν είπαν τίποτε επ΄αυτών,Αντίθετα αναφέρθηκαν εκτενώς σ΄άλλα θέματα .

Το ακόμη περισσότερο αξιοπερίεργο είναι , η στάση που τήρησε η ίδια η αντιπολίτευση.Αντί να απαιτήσουν να δοθούν αμέσως απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή , δεδομένου ότι διατυπώθηκαν από τα πλέον επίσημα  χείλη στελέχους της ίδια της Δημοτικής Αρχής , έκαναν σαν να μην άκουσαν τίποτε!