Πρότειναν σε σημαίνοντα παράγοντα του Κορυδαλλού να είναι υποψήφιος δήμαρχος

Δυο χρόνια απομένουν για τις Δημοτικές Εκλογές, αλλά από τώρα έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες .

Ιδιαίτερα , στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας , παρότι ο νυν δήμαρχος , Νίκος Χουρσαλάς , είναι κομματικό της στέλεχος.

Στελέχη αλλά και παράγοντες της ΝΔ καταλογίζουν νεοποτισμό στη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά με προσλήψεις συγγενών και  υποψηφίων δημοτικών συμβούλων καθώς και  αδιαφάνεια- πλημμυρίδα αναθέσεων .Κυρίως όμως της καταλογίζουν , το ρόλο που διαδραματίζει σ΄αυτήν ο  εταίρος της , Γιώργος Δημόπουλος και  προπαντός ότι δεν έχει κανένα όραμα -σχέδιο για τον Κορυδαλλό.

Γι αυτό τονίζουν , το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ένα ατελείωτο “ράβε- ξήλωνε” σε πλατείες.Την στιγμή που ΟΛΟΙ οι άλλοι δήμοι καταθέτουν προτάσεις , διεκδικούν και πετυχαίνουν να παίρνουν νέα έργα εκατομμυρίων ευρώ για νέες σημαντικές υποδομές των πόλεων τους.

  Η συνάντηση

Προ ημερών , πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση “γαλάζιων” σε  γνωστό “στέκι, “πέριξ” της Βουλής.

“Μάρτυρας” για να το επιβεβαιώσει είναι και ειδικός συνεργάτης του κ. Χουρσαλά ,αποσπασμένος από τη Βουλή  στο δήμο του  Κορυδαλλού. Ο οποίος περνούσε από κει αλλά στη συνέχεια έγινε και κοινωνός των όσων συζητήθηκαν -δρομολογήθηκαν . Προφανώς θα τα έχει μεταφέρει και στον ίδιο τον κ. Χουρσαλά.

Τη σύνθεση αποτελούσαν κομματικό στέλεχος των κεντρικών οργάνων της ΝΔ, συνεργάτης τοπικού βουλευτή  κλπ, γνωστότατα για την εδώ και δεκαετίες  δράση τους στα κομματικά δρώμενα της ΝΔ στη Β΄Πειραιά και κυρίως στον Κορυδαλλό.

Η πολιτική αυτή ομήγυρης “ακτινοσκόπησε” τη μέχρι τώρα πορεία του κ. Χουρσαλά , τις αντιθέσεις που έχει προκαλέσει  μεταξύ τοπικών  νεοδημοκρατών στελεχών αντί να ενώνει και κυρίως τις περαιτέρω προθέσεις του .

Κοινή συνισταμένη-διαπίστωση ήταν , ότι στον Κορυδαλλό , υπάρχει ικανότατο νέο και άφθαρτο πρόσωπο , ευρύτατης αποδοχής από το φιλελεύθερο χώρο , με αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία .

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΝΔ , η υποψηφιότητα του , θα μπορούσε να έχει σημαντικότατες συγκλίσεις και από άλλες πολιτικές δυνάμεις πέραν της ΝΔ , που σήμερα είναι πολιτικά ” ορφανές”. Δεδομένης , της άριστης προσωπικής σχέσης που διατηρεί μ΄εκείνες.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος , νέος σε ηλικία , πετυχημένος επαγγελματικά και με δράση στο χώρο των Επιμελητηρίων , στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, εκεί που έθεσε υποψηφιότητα , πραγματικά “σάρωσε”.

Ακόμη υπογραμμίστηκε ότι ο συγκεκριμένος αυτοδιοικητικός , έχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τουλάχιστον δυο δημοτικούς συμβούλους – στελέχη της διοίκησης Χουρσαλά , προερχόμενα από την πρώην παράταξη Κασιμάτη.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση , επικοινώνησαν μαζί του και τον ενημέρωσαν σχετικά.