Πυροβολισμοί κατά του γραφείου του Δ. Μαρκόπουλου- Έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική

 

Θρασύδειλοι τραμπούκοι στοχοποίησαν τον δραστήριο βουλευτή της ΝΔ, στη Β΄Πειραιά , Δημήτρη Μαρκόπουλο, πυροβολώντας εναντίον των γραφείων του και μάλιστα  απογευματινή ώρα .

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, των ερευνών για εντοπισμό των δραστών έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική της ΕΛΑΣ.

Σ΄ανακοίνωση της , η ΝΔ  καταγγέλλει αυτές τις « επιθέσεις θρασύδειλων τραμπούκων κατά της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Χθες το απόγευμα στόχος έγινε το γραφείο του Βουλευτή Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ Δημήτρη Μαρκόπουλου. Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση από την οποία προκλήθηκαν καταστροφές στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου θέτοντας σε κίνδυνο όσους βρίσκονταν μέσα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Δεν μας φοβίζουν. Δεν μας πτοούν. Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται».

 

Μαρκόπουλος

Επίσης σε σχετική του ανάρτηση , ο ίδιος ο βουλευτής αναφέρει τα εξής: ” Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά”.