Ράγισε ή έσπασε τελείως το “γυαλί”;

 

Από το 2007 που έγιναν Δημοτικοί Σύμβουλοι , ήταν το αχώριστο δίδυμο .Όχι μόνο σ΄ότι αφορά τις δημοτικές εργασίες αλλά και σε προσωπικό επίπεδο .Ο λόγος για τους Δημοτικούς Συμβούλους , Γιάννη Μελά και Γιώργο Γκόγκο.

Μαζί και από κοινού ήταν στις μεγάλες επιλογές που έκαναν , ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη Κασιμάτη , αυτόνομη κάθοδος  στις δημοτικές μ΄επικεφαλής τον Γιάννη Μελά , επανένταξη στο συνδυασμό Κασιμάτη το 2014 και αποχώρηση ξανά απ΄αυτόν το ίδιο έτος .

Όπως λένε άτομα που έζησαν αυτές τις διεργασίες , δεν υπήρχε κανένα μυστικό μεταξύ τους , τουλάχιστον , όπως αποδείχθηκε , από πλευράς Γιάννη Μελά , που ήταν και ο σημαντικός παράγοντας.

Την “αφοσίωση” αυτή του κ. Γκόγκου ,ο κ. Μελάς , υπογραμμίζουν , τιμούσε και επαινούσε την πράξη. Όχι μόνο στηρίζοντας καθοριστικά την επανεκλογή του κ. Γκόγκου σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αλλά και ΄σ ότι αφορά τον διορισμό  του σε σημαντικές θέσεις , ως  alter ego  του. Πολλοί εξάλλου είναι εκείνοι που λένε ότι και ο  διορισμός του ως εντεταλμένος σύμβουλος από τον κ. Χουρσαλά , ήταν στο πλαίσιο της προσέγγισης του δημάρχου με τον κ. Μελά .

Ωστόσο , τις τελευταίες  βδομάδες φαίνεται ότι πολλά και ξαφνικά έχουν αλλάξει στη σχέση , τουλάχιστον , την προσωπική των δυο ανδρών .

Έχουν πάψει να κυκλοφορούν στην πόλη μαζί , στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη δεν ήταν μαζί , όπως όλες τις προηγούμενες φορές  και σύμφωνα με πληροφορίες  έχει σχεδόν διακοπή κάθε επικοινωνία μεταξύ τους.

Ο λόγος , σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πηγές στο Δημαρχείο , μια ενέργεια του κ. Γκόγκου, πριν καιρό , που είχε κρατηθεί απολύτως μυστική από τον κ. Μελά  και η οποία του  έσπειρε υποψίες για ” παιχνίδι” του  σε ” διπλό ταμπλό”.

Τώρα κατά πόσο αυτό που συμβαίνει στις σχέσεις τους , θα αποδειχθεί κάτι πρόσκαιρο ή βαθύτερο , δεν θα αργήσει να αποδειχθεί.