Την ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών έθεσε ο Κοσμίδης , στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού

 

Ένα πραγματικό μαρτύριο , εξαναγκάζονται να  υφίστανται κάθε πρωί ,  εκατοντάδες οδηγοί στον Κορυδαλλό , την ώρα που πηγαίνουν στην εργασία τους.

Πρόκειται για όσους είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τη διαδρομή της οδού Σολωμού ( φυλακές) για να ” βγουν” στη Γρ.Λαμπράκη .

Ουρές δεκάδων μέτρων σχηματίζονται εξαιτίας του φαναριού που υπάρχει στη συμβολή  Σολωμού – Γρ. Λαμπράκη και  το ” πράσινο” του οποίου  αρκεί -δεν αρκεί, να περάσουν όλο κι όλο 5-6 αυτοκίνητα.

Αν λάβει κανείς υπόψη του , ότι από κει είναι υποχρεωμένοι,  να περνούν οι οδηγοί  του Άνω Κορυδαλλού , μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Παρότι λοιπόν , πρόκειται να ένα ” μικρό” μεν  πρόβλημα αλλά  που  ταλαιπωρεί καθημερινά ένα σημαντικό μέρος των δημοτών του Κορυδαλλού και κυρίως εκείνης της περιοχής , ο δήμος , δεν έχει ασχοληθεί καθόλου . Αν και είναι ” μάρτυρας” της κατάστασης , αφού το σημείο αυτό , απέχει λίγα μέτρα από το Δημαρχείο.

Γι αυτό και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος , Ηλίας Κοσμίδης , το έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Αφού ενημέρωσε για το τι συμβαίνει και την ταλαιπωρία των οδηγών , κάλεσε προσωπικά το  δήμαρχο ,κ. Χουρσαλά, δεδομένου ότι οι άλλοι ” αρμόδιοι”  αντιδήμαρχοι  και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι , δεν έχουν πράξει τίποτε μέχρι σήμερα , να ασχοληθεί και να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα , να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο φορέα για την αύξηση του χρόνου διέλευσης των οχημάτων -ιδιαίτερα το πρωί_ απαιτώντας να δοθεί άμεσα λύση ,  ενημερώνοντας τους και αναλυτικά για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.