Του Σαλαλέ η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση στον Κορυδαλλό

 

 

Πάνω από 15 χρόνια στον Κορυδαλλό , το ΠΑΣΟΚ είχε να πραγματοποιήσει τόσο μαζική συγκέντρωση-εκδήλωση , όπως αυτή  του υποψηφίου βουλευτή του , Χρήστου Σαλαλέ, σε  μεγάλο cafe της πλατείας Ελευθερίας.

Εκατοντάδες  φίλοι του ΠΑΣΟΚ , έδωσαν το παρών , σ΄ένα ενθουσιώδες κλίμα  τόσο για το πανελλαδικό  εκλογικό αποτέλεσμα  του κόμματός του , όσο και για την εκλογή βουλευτή στη Β΄Πειραιά , για πρώτη φορά μετά το 2013.

Η εκδήλωση αυτή προσμετράται και ως η μαζικότερη που  έγινε στον Κορυδαλλό, όχι μόνο από τους συνυποψηφίους του στο  ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ  αλλά και από άλλα κόμματα.

Ο κ. Σαλαλές , με τις παρουσίες που καταγράφηκαν  στην εκδήλωση του ,ένωσε όλες τις τοπικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ  που είναι διασπασμένες στα δημοτικά θέματα , επιβεβαιώνοντας τα σημαντικά πολιτικά χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας του αλλά και το ρόλο που θα μπορεί να διαδραματίσει αν εκλεγεί βουλευτής.

Στην ομιλία του , η οποία έκανε αίσθηση  αναφέρθηκε τόσο στο διακύβευμα των εκλογών όσο και στις θέσεις -προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τα κορυφαία θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία . Επίσης σε σημαντικά προβλήματα της πόλης του Κορυδαλλού καταθέτοντας προτάσεις .