Το θάρρος της 20χρονης ” συνέλαβε” τον ” δράκο” στη Νίκαια

 

 

Το σθένος και το θάρρος της 20χρονης ,στη Νίκαια,  που όχι μόνο αντιστάθηκε στην επίθεση του επίδοξου  βιαστή της αλλά και τον …κυνήγησε , μέχρι ότου σπεύσουν οι αστυνομικοί , ήταν εκείνα που  συνέβαλαν στη σύλληψη αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος.

Ο συγκεκριμένος – αλβανικής καταγωγής , χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε δεδομένου ότι την προηγούμενη βδομάδα στον ” διπλανό” Κορυδαλλό συνελήφθησαν για βιασμούς  δυο άτομα ελληνικής καταγωγής – βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες  εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους , με καταδίκη  πάλι για βιασμό .

Κι αυτό είναι εκείνο που πρέπει ΟΛΟΥΣ να απασχολήσει και όχι η εθνοτική του προέλευση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε καταγγελθεί  στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά  ότι κάποιος “ακολουθεί”  κοπέλες στον δρόμο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν καταγγελίες θυμάτων βιασμού.

Δύο περιπτώσεις που τις καταγγελίες τις έκαναν συγγενείς των κοριτσιών, ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν από τις Αρχές και εκείνες δεν αναγνώρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες  στο πρόσωπο του δράστη το άτομο που τις είχε ακολουθήσει στον δρόμο.

Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ η 20χρονη κοπέλα, περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη:
Ανάφερε συγκεκριμένα , όπως έχει αναρτήσει η συγκεκριμένη έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα:
«Η επίθεση έγινε τρία λεπτά μακριά από το σπίτι μου. Καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι μέχρι να σταματήσει η βροχή κι αυτός ήταν απέναντί μου κρυμμένος. Τον είδα, είχε πολλές ουλές στο πρόσωπό του, είχαμε κοινούς γνωστούς και γνώριζα κάποια πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ο τρόπος που με κοιτούσε με έκανε να τρομάξω. Κατάλαβα ποιος ήταν και φοβήθηκα πολύ.
Όταν ξεκίνησα να φύγω, δεν κατάλαβα πότε ήρθε από πίσω μου, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι να μου κλείνει το στόμα και τη μύτη κι αρχίσαμε να παλεύουμε πάρα πολύ παρά τον τρόμο που είχα εκείνη τη στιγμή. Μια γυναίκα άκουσε τις φωνές μου, φώναζα “βοήθεια” όσο αυτός με χτυπούσε στο κεφάλι. Θυμάμαι όταν σταμάτησε να με χτυπάει, έτρεχα από πίσω του για να τον προλάβω παρά τα χτυπήματα που είχα στο πρόσωπό μου. Το κεφάλι μου είναι πρησμένο, το μάτι μου, το φρύδι μου είναι όλα πρισμένα»