Τρέμει τον Παπαγεωργίου ο Χουρσαλάς

   

 

Πανικόβλητη και ανασφαλής  δείχνει ότι είναι η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου .

Διαπιστώνοντας- όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις υποψηφιότητες και συνεργασίες- ότι η περιβόητη συμμαχία που έχουν συνάψει εδώ και τρία χρόνια , με την οποία διοικούν το δήμο , δεν επιφέρει τα πολιτικά οφέλη που ανέμεναν .

Στο πλαίσιο αυτό , δεν προκαλεί εντύπωση το γιατί  αποσιωπούν  παντελώς , τη συμβολή που έχει στη δρομολόγηση για τον Κορυδαλλό , έργων , δράσεων και χρηματοδήσεων από την Περιφέρεια Αττικής , ο Κορυδαλλιώτης πρόεδρος της “Αναπτυξιακής” της Περιφέρειας Αττικής , περιφερειακό σύμβουλος , Νίκος Παπαγεωργίου , στενότατος συνεργάτης του περιφερειάχη , Γιώργου Πατούλη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο  εξάλλου ότι στη διάσκεψη για το νέο ΕΣΠΑ που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Πατούλη , πρόσφατα στον Πειραιά , ο ίδιος ο κ. Χουρσαλάς , απέφυγε όχι να ευχαριστήσει αλλά οποιαδήποτε νύξη να κάνει για τη συμβολή του κ. Παπαγεωργίου.

Κάτι που έπραξαν οι άλλοι δήμαρχοι του Πειραιά που συμμετείχαν και μίλησαν

Ο κ. Παπαγεωργίου , ο οποίος έχει και στενότατη συγγενική σχέση με τον κ. Δημόπουλο , έχει καταστεί από τα πλέον προβεβλημένα πολιτικά -αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ στον Πειραιά και ιδιαίτερα στον Κορυδαλλό , με αναγνώριση της προσφοράς του , η οποία υπερβαίνει κομματικές περιχαρακώσεις.

Επίσης διατηρεί στενότατες σχέσεις με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και είναι πολύ περισσότερο αρεστός τόσο στα μέλη όσο και στους ψηφοφόρους του  κυβερνώντος κόμματος , στον Κορυδαλλό.