” Τριπολικό” το νέο ψηφοδέλτιο Χουρσαλά

 

Συνομοσπονδία παραγόντων θα είναι  το ψηφοδέλτιο που θα καταθέσει ο νυν δήμαρχος  Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς, διεκδικώντας τη ψήφο των συμπολιτών του , στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου , διεκδικώντας μια δεύτερη θητεία.

Αντίθετα μ΄ ότι συνέβη στις προηγούμενες , του 2019 , στις Δημοτικές του προσεχούς Οκτωβρίου, στο συνδυασμό  του θα συνωστίζεται ένα συνονθύλευμα  παραγόντων που τα τελευταία 32 χρόνια εναλλάσσονται στη διοίκηση του δήμου, υπό την σκέπη διαφόρων δημάρχων.

Ο νέος συνδυασμός του κ. Χουρσαλά , όλα δείχνουν επίσης ότι θα είναι …τριπολικός. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει- συνεπάγεται στη συνέχεια ( συνοχή , αποτελεσματικότητα κλπ) αν επανεκλεγεί στη διοίκηση . Πολύ δε περισσότερο αν ηττηθεί!

Είναι βέβαιον ότι στο συνδυασμό  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του , θα ” συστοιχίζονται” τρεις ετερόκλητες ομάδες -” συνιστώσες”. Με μόνη ” συγκολλητική” ουσία το ..τρόπαιο της εξουσίας.

– Η μια και προφανώς πολυπληθέστερη, εκείνη  του δημάρχου , Νίκου Χουρσαλά. Με  “πρωτοπαλίκαρα”  σ΄αυτήν οι νυν αντιδήμαρχοι και στελέχη της Δημοτικής Αρχής κκ Τζέρμπος, Μανούσος, Τζίρμπας. Οι οποίοι είναι απολύτως βέβαιον ότι θα έχουν ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο και σε μια δεύτερη θητεία.

– Η δεύτερη σε μέγεθος αλλά και βαρύτητα , αυτή του ” συν-δημάρχου” , Γιώργου Δημόπουλου. Τον οποίο εν πολλοίς ο κ. Χουρσαλάς οφείλει την εκλογή του , το 2019 , στο δημαρχιακό θώκο , με την αμέριστη δημόσια στήριξη που του παρείχε ενόψει του καθοριστικού β΄γύρου. Επίσης  ο κ. Δημόπουλος είναι εκείνος που κράτησε ουσιαστικά όρθια – κυρίως στα πρώτα βήματα της- τη Δημοτική Αρχή, με την εμπειρία που διέθετε.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο όλα αυτά τα χρόνια διατήρησε ως αντιδήμαρχος την εποπτεία των δυο κρισιμότερων τομέων  σε κάθε δήμο, των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Οικονομικής Υπηρεσίας.

– Τρίτος  “πόλος” αλλά αισθητά ισχνότερος- τόσο σε μέγεθος όσο κυρίως σε πολιτική βαρύτητα- η ” ομάδα” του Γιάννη Μελά , της οποίας ” μονόδρομος” θα είναι για την επιβίωση της, η άνευ όρων πλήρης σύμπλευση της με τον κ. Χουρσαλά.