Τα πάνω –κάτω φέρνει στην Ένωση Γονέων Κορυδαλλού και τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαρτίου , για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, η υποψηφιότητα του Χρήστου Παπαδόπουλου .
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Σχολείου , έχει μια δυναμική παρουσία-παρέμβαση στα δρώμενα του Κορυδαλλού και ιδιαίτερα στα θέματα της Παιδείας.
Με την ασυμβίβαστη στάση του , έχει καταστεί …πονοκέφαλος για τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά , η οποία με τίποτε δεν επιθυμεί την εκλογή του και « αλλαγή πλεύσης»- της μέχρι τώρα πορείας της Ένωσης Γονέων , η οποία από πολλούς έχει καταγγελθεί ως σύμπλευση,
Δεν είναι τυχαίο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα , οι βασικοί μέχρι τώρα «πόλοι» στην Ένωση Γονέων , είχαν επιδοθεί σ΄ένα « αγώνα δρόμου» για τον εκλογικό προσεταιρισμό του , κάτι που φυσικά απέρριψε κατηγορηματικά.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Κορυδαλλού , είναι ιδιαίτερα οξυμένα και τα τελευταία χρόνια , η Ένωση Γονέων κάθε άλλο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτείται .
Αυτό ,όπως τονίζουν γονείς δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο , γι αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη της ανατροπής της σημερινής κατάστασης .
Χαρακτηριστική είναι δε η ΑΔΙΑΦΟΡΗ στάση που η Διοίκησης Χουρσαλά , όπως και η Ένωση Γονέων επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια για το κορυφαίο θέμα του οικοπέδου της Αρκεσίνης ( πρώην κινηματογράφος Ρίο) που προοριζόταν για ανέγερση σχολείου και κινδυνεύει τώρα να χαθεί και να μετατραπεί σε Σούπερ Μάρκετ , παρότι υπάρχουν δεσμεύσεις από τη ΔΕΗ .