Φοβάται τον Ιωακειμίδη ο Χουρσαλάς και σιωπά στην “καταδίκη” ολόκληρης συνοικίας του Κορυδαλλού;

Όχι μόνο δεν φεύγει αλλά  μονιμοποιείται και…αναβαθμίζεται το γκαράζ του δήμου Νικαίας, που βρίσκεται ” μεσοτοιχία” με τα σπίτια του Κορυδαλλού , στο πρώην νεκροταφείο της Νεάπολης.

Η  επιβάρυνση και όχληση που έχει  για τους κατοίκους της περιοχής η παρουσία του , είναι τεράστια, Δεδομένου ότι από εκεί εκκινούν και σταθμεύουν μεταξύ άλλων και όλα τα απορριμματοφόρα της Νίκαιας, τα οποία εκτός από την ηχορύπανση όλο το 24ωρο , αφόρητη είναι και η δυσοσμία τους.

Αυτά εξάλλου, με άλλα πολλά ,  καταγγέλθηκαν-επισημάνθηκαν προ μηνών σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού από τις παρατάξεις ” Λαική Συσπείρωση” και ” Μαζί”.

Η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου , όχι μόνο δεν έπραξε τίποτε έκτοτε για όλα αυτά , αλλά σιωπά ηχηρά και για την αναβάθμιση -μονιμοποίηση του, σε έκταση …6,5 στρεμμάτων , με τα νέα έργα που ενέκρινε, το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας .

Η παράταξη Τούντα , στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας , κατήγγειλε με δριμύτητα  το  ανήκουστο,  να λειτουργεί γκαράζ απορριμματοφόρων και οχημάτων εντός ουσιαστικά μιας τεράστιας αναπλασθείσας έκτασης δεκάδων στρεμμάτων , με χρήσεις …πολιτισμού , ψυχαγωγίας και περιπάτου,που  όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νικαίας , Γιώργος Ιωακειμίδης , θα μετατραπεί το πρώην νεκροταφείο.