Φουντώνουν οι συζητήσεις για νέα “γαλάζια” υποψηφιότητα στον Κορυδαλλό στις Δημοτικές του 2023

 

Πυροδοτεί εξελίξεις η διάσταση που έχουν λάβει οι συζητήσεις για την κάθοδο μιας άλλης , νέας υποψηφιότητας από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ , στον Κορυδαλλό , στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Η συζήτηση φαίνεται ότι έχει ανοίξει για τα καλά , σε κομματικούς κύκλους είτε με θετική είτε με αρνητική προσέγγιση .Επίσης προκαλεί εντονότατες αντιδράσεις από το “στρατόπεδο” του νυν “γαλάζιου” δημάρχου, Νίκου Χουρσαλά . Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση αυτοδιοικητικού παράγοντα  άλλου δήμου , αποσπασμένου στο γραφείο του από τις υπηρεσίες της Βουλής ,  όπου είναι η κανονική του θέση.

Παράλληλα, καθιστά ακόμη πιο σύνθετο το “σταυρόλεξο” του σαρωτικού ” ανασχηματισμού” που φαίνεται ότι έχει πρόθεση να πράξει ο κ. Χουρσαλάς , το Σεπτέμβριο , στη Δημοτική του Αρχή. Αφού είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν και τι θα πράξουν όσοι θεωρήσουν  τους εαυτούς τους ” αδικημένους”.

Ως γνωστόν , στο επίκεντρο των συζητήσεων , είναι το όνομα παράγοντα της Αυτοδιοίκησης γενικότερα , με ιδιαίτερα επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα , με αποδοχή ευρύτερη και με πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με Δημοτικούς Συμβούλους που στηρίζουν την τωρινή διοίκηση του Δήμου αλλά και άλλων παρατάξεων.