Μετά τις εκλογές και την απόσπαση της ψήφου των πολιτών από τη συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου για μια δεύτερη θητεία , η καθαριότητα στον Κορυδαλλό , πάει καθημερινά από το κακό στο χειρότερο.
Εκεί που προεκλογικά καθημερινά γινόταν αποκομιδή και τακτικά πέρναγαν τα πλυντήρια κάδων , τώρα όλα αυτά ανήκουν στο …παρελθόν.
Ακόμη και …παράνομη χωματερή δημιουργήθηκε και μάλιστα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου!
Η οποία σημειωτέον εντοπίστηκε από πολίτες και όχι από το …Δήμο, που μάλλον είναι «αόμματος», παρότι διαθέτει Δημοτική Αστυνομία , που «βολτάρει» με τζίπ , επόπτες καθαριότητας , υπηρεσία περιβάλλοντος , πολιτικής προστασίας κ.ά
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση –καταγγελία , που εξέδωσε για το θέμα αυτό , η δημοτική παράταξη «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός ,Ξανά».
Αναφέρει συγκεκριμένα:
« Η παράταξη, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑ, δηλώνει απερίφραστα την καταδίκη κάθε έκνομης δραστηριότητας στην πόλη του Κορυδαλλού που βλάπτει και υποβαθμίζει το περιβάλλον.
Για εμάς ο δημόσιος χώρος και η φύση είναι η παρακαταθήκη που αφήνουμε στις επόμενες γενιές και η διαφύλαξη τους αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν παράνομη χωματερή στο Σχιστό Κορυδαλλού και την Αθανασίου Διάκου συγκεκριμένα αποτελούν ντροπή για την τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Κορυδαλλού, εικόνες που ουδέποτε υπήρχαν στο παρελθόν.
Οι ευθύνες των αρμόδιων,Δημάρχου και αντιδημάρχων ,είναι τεράστιες.Τα πλυντήρια κάδων που λίγες μέρες πριν τις εκλογές βγήκαν στις γειτονιές που είναι;. Οι δημότες κατάλαβαν σε όλους τους τομείς τα ψέματα της δημοτικής αρχής και τα κουβεντιάζουν εκτεταμένα».