Όλα στο « πόδι» από τη Διοίκηση Χουρσαλά : Αναμορφώνουν τον προυπολογισμό που ψήφισαν πριν …ένα μήνα

 

Τον προυπολογισμό που κατάφεραν και ψήφισαν πριν ένα μόλις μήνα και μετά  από αλλεπάλληλες διορθώσεις λαθών που είχε , …αναμορφώνει τώρα η Δημοτική Αρχή Κορυδαλλού. Το ίδιο και για το Ολοκληρωμένο Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου.

Και τα δυο περιλαμβάνονται στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής , την ερχόμενη Τετάρτη . Όλα τα θέματα είναι τα εξής :

  1. Λήψη απόφασης για την 1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2026 Δήμου Κορυδαλλού.
  2. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου Κορυδαλλού οικονομικού έτους 2026.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας ανοιχτής (φανερής), προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας για εκμίσθωση της εξής θέσεως περιπτέρου στο Δήμο Κορυδαλλού επί της οδού ΣΟΛΩΜΟΥ 3-5.
  4. Λήψη απόφασης σχετικά με την κοπή ενός (1) δένδρου (πεύκου), που βρίσκεται, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 171 λόγω επικινδυνότητας κατόπιν σχετικής αίτησης δημότη.
  5. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης – Δραστηριότητες παροχής ποτών επί της οδού Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ 7 & ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση χώρου στάθμευσης σε αυτοκίνητο για την μεταφορά ΑΜΕΑ.
  7. Λήψη απόφασης για αλλαγή αριθμού κυκλοφορίας σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε για την μεταφορά αναπήρου.