Όποιος άλλος δήμαρχος θα είχε παραιτηθεί -Αντί για “εγκαίνια” του Κολυμβητηρίου …17η παράταση και  1 εκατομμύριο ευρώ επιπλέον

 

Στην πολιτική  μεγαλύτερη αξία απ΄ οτιδήποτε έχει η αξιοπιστία και η ευθιξία, η κοινώς λεγόμενη ” τσίπα”.

Μπορεί ένας δήμαρχος να μην είναι ικανός .Αν διαθέτει όμως τα δυο παραπάνω χαρίσματα -προτερήματα ,  δεν φοβάται την επόμενη μέρα της αποκαθήλωσης του.Θα εξακολουθεί να είναι σεβαστός και να αντικρίζει -δίχως καμία ντροπή-  στο πρόσωπο τους συμπολίτες του.

Και τα αναφέρουμε αυτά , γενικότερα. Τόσο για την ” ιστορία” αλλά και διότι πάντα είναι επίκαιρα.

Όταν το βράδυ των εκλογών τα επίσημα αποτελέσματα , έδωσαν  στην επανεκλογή της νυν συνδιοίκησης  Χουρσαλά-Δημόπουλου , το θριαμβευτικό άνω του 60% ποσοστό , πολλοί  ήταν εκείνοι που …απόρησαν . Απ΄ότι δε γνωρίζουμε ακόμη και οι ίδιοι οι ” κορυφαίοι” της διοίκησης του δήμου , δεν το ανέμεναν.

Πολλά γράφτηκαν  και πολλά περισσότερα ειπώθηκαν για τα αίτια .

Εμείς, το ” Korydallosnewς.gr”, τότε αναφερθήκαμε συγκεκριμένα.Και στη συνέχεια με άλλες αναρτήσεις μας , επιβεβαιώνονταν   όσα αναφέραμε.

Αλήθεια ποιος δεν θυμάται , μετά τη σχετική μας ανάρτηση  για το “Γιοφύρι της ΄’Αρτας” το Κολυμβητήριο , το επικοινωνιακό μπαράζ που ακολούθησε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με πλημμυρίδα  φωτογραφιών  στα  social media  και όχι μόνο , ,ότι  είναι σχεδόν πανέτοιμο;

Αλήθεια ποιος δεν θυμάται τις  φωτογραφήσεις  με τη γεμάτη με νερό πισίνα , εκείνες τις ημέρες;

Αλήθεια ποιος δεν θυμάται τις σχετικές  ” διθυραμβικές” αναρτήσεις τους,;

Αλήθεια ποιος δεν θυμάται τους ηχηρότατους ” ψιθύρους”  εκείνων των ημερών που  εκπορεύονταν από συγκεκριμένη κατεύθυνση ότι  πολύ πιθανόν θα εγκαινιαζόταν ακόμη και πριν τις εκλογές ; Αλλά σίγουρα αμέσως μετά;

Έφθασε λοιπόν το ” πλήρωμα του χρόνου” και τι αποκαλύπτεται ;

Ένα χρόνο μετά από τις εκλογές , όχι μόνο εγκαίνια δεν υπάρχουν για το ορατό μέλλον αλλά ουδείς , ούτε καν οι ίδιοι οι κκ Χουρσαλάς-Δημόπουλος (αρμόδιος αντιδήμαρχος ) , δεν γνωρίζουν πότε θα τελειώσει.

Μάλιστα   στη νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,ζητείται όχι μόνο να παραταθεί για … 17   φορά η προθεσμία… ολοκλήρωσης του έργου ,” Kατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου – Κολυμβητηρίου και δύο Γηπέδων Αντισφαίρισης», προϋπολογισμού 8.389.840,00€”.

Eνός έργου που έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και …4 χρόνια.

ΑΛΛΑ και το κυριότερο  ζητείται ,να αυξηθεί κατά σχεδόν 1 εκατομμύρια ευρώ ο προυπολογισμός  του !!!!