Νέες καταγγελίες Χουρσαλά για τη διοίκηση Κασιμάτη. Κανένα από τα πρώην στελέχη της , δεν την υπερασπίστηκε!

 

Νέα επίθεση  σε βάρος της  πρώην Δημοτικής Αρχής Κασιμάτη  εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Νίκος Χουρσαλάς , παρότι  11 Δημοτικοί Σύμβουλοι που είχε εκλεγεί το 2019 με τη « σημαία» της πρώτης ,  τώρα έχουν συμπαραταχθεί ανοικτά μαζί του και τον στηρίζουν !

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της επίθεσης του , ήταν η διαχείριση στην υπηρεσία καθαριότητας , επί των ημερών της προηγούμενης διοίκησης.

Όπως και τις άλλες φορές , έτσι και τώρα ΟΥΔΕΙΣ από τους «11»  ή τους τρεις όλο κι όλο εναπομείναντες  ( μ΄επικεφαλής τους, τον Γρ.Γουρδομιχάλη) στην παράταξη αντέδρασε.Ούτε εκείνη την στιγμή , ούτε τις εβδομάδες που έχουν περάσει από τότε.

Ούτε καν ο στενότατος συνεργάτης του , όσο ήταν δήμαρχος  και αντιδήμαρχος  του  στον τομέα της καθαριότητας , κ. Χριστοφορίδης !

Με την στάση τους , αυτή και τη σιωπή του , ουσιαστικά  στέλνουν μήνυμα επιβεβαίωσης των λεγομένων του κ. Χουρσαλά .

 

Μ΄αφορμή λοιπόν , όσα του καταλόγισε ο επικεφαλής του « Μαζί « Νίκος Κατσούλης , στη συζήτηση για τον Ισολογισμό , ο κ. Χουρσαλάς , κατέφυγε σε μια  άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του κ. Κασιμάτη. Δείχνοντας βέβαιος ότι ουδείς από εκείνους που τότε τον υμνούσε και τώρα συμπορεύονται μαζί του « φωναχτά» ή « σιωπηλά» , θα αντιδρούσε και θα έθετε σε αμφισβήτηση  αυτούς τους ισχυρισμούς του.

Ειδικότερα, ο κ. Χουρσαλάς , απαντώντας στις καταγγελίες του κ. Κατσούλη για μπαράζ απευθείας αναθέσεων επί της θητείας του , κατέφυγε στο τι συνέβαινε – κατ΄αυτόν – στην περίοδο Κασιμάτη.

Είπε συγκεκριμένα ο νυν δήμαρχος Κορυδαλλού : « Ο δήμος Κορυδαλλού όλα τα προηγούμενα χρόνια  έκανε κάθε μέρα ανάθεση 1000-1500 ευρώ για επισκευές-ανταλλακτικά της υπηρεσίας καθαριότητας».

Αντίθετα , τόνισε , επί ημερών του , ο δήμος « έκανε τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για την υπηρεσία καθαριότητας . Επίσης  έχει πετύχει  μείωση δαπανών πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ. Λόγω μείωσης  εισφορών στον ΕΔΣΝΑ για τον ΧΥΤΑ Φυλής , γιατί  έπαψε ο δήμος να πληρώνει τα σκουπίδια των φυλακών   αλλά και  λόγω οικονομία κλίμακας .Γιατί για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε το ΣΜΑ Σχιστού αντί τα απορριμματοφόρα να πηγαίνουν στη Φυλή»

Για όλα αυτά λοιπόν … «τσιμουδιά» από εκείνους που ήταν παρόντες και  επί χρόνια « πρωτοκλασάτοι» της διοίκησης Κασιμάτη και προπαντός αρμόδιοι!