Με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής , ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ .
Η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αποτελείται- σύμφωνα με το καταστατικό του- τουλάχιστον κατά 1/3 από γυναίκες και κατά 1/10, επίσης , από νέους και νέες.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που με τις ψήφους που έλαβε μπορεί να πιάνει « το μέτρο» της εκλογής αλλά τελικά να μην …εκλέγεται , λόγω των παραπάνω ποσοστώσεων και τη θέση του να καταλαμβάνουν με λιγότερες ψήφους από εκείνον ,άτομα από τις δυο παραπάνω κατηγορίες , προκειμένου να καλυφθεί η καταστατική αυτή ρύθμιση.
Στο συνέδριο εξελέγησαν 65 σύνεδροι από τις « οργανώσεις -φαντάσματα» του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά .Μέσω, των προ τριών εβδομάδων εσωκομματικών εκλογών, στις οποίες η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη , χάρι στις …«αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες» της τοπικής παραγονταρίας του .Εκλογείς από όλη την Αττική αλλά και …εκτός αυτής . Ακόμη και …νεοδημοκράτες!
Από τους 65 λοιπόν αυτούς συνέδρους , οι υποψήφιοι και οι ψήφοι που έλαβαν είναι οι ακόλουθοι:
Παντελής Καμάς , επικεφαλής δημοτικής παράταξης Κερατσινίου « Καθαρή Επιλογή» , 490 ψήφοι
Τερζής Αθανάσιος , επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νίκαιας « Μαζί Αλλάζουμε», 468 ψήφοι
Δημόπουλος Γιώργος , αντιδήμαρχος Κορυδαλλού , 416 ψήφοι
Ζούπη Ευανθία, 413 ψήφοι
Βεσλεμέ Δήμητρα 412 ψήφοι
Δατσέρη Βασιλική 356 ψήφοι
Μπιλίρης Νίκος 37 ψήφοι
Ζαχαρόπουλος Πρόδρομος 29 ψήφοι





