Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29 του μηνός , το Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού , με τα εξής εννέα θέματα :
1. Λήψη απόφασης για την ψήφιση της 7ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2025.
2. Λήψη απόφασης για την ψήφιση της 8ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2025.
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση του ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ και την αποστολή του στην Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
4. Λήψη απόφασης για έγκριση της Υποβολής του τροποποιημένου Ειδικού Σχεδίου Δράσης του Δήμου Κορυδαλλού για την Προγραμματική περίοδο 2021-2027, στο πλαίσιο Διαβούλευσης για την Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της “Αστικής Αρχής: Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ)” με τίτλο: «Διαδημοτική Εταιρική Σχέση για την Ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας με αξιοποίηση της ΟΧΕ/ΒΑΑ».
5. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του μνημονίου συνεργασίας του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. με τον Δήμο Κορυδαλλού.
6. Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη του 5ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων Δήμου Κορυδαλλού».
7. Λήψη απόφασης για τον ορισμό Μελών για συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του έργου «Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών στο δήμο Κορυδαλλού στο πλαίσιο της δράσης: Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών σε ΟΤΑ α’ βαθμού με περιαστικά δάση».
8. Λήψη απόφασης για την έγκριση χώρου τοποθέτησης υπαίθριων μονάδων δικτύου (καμπινών) οπτικών ινών της εταιρείας ΔΕΗ ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝ. Α.Ε. (FIBERGRID)».
9. Λήψη απόφασης για Μετάθεση του Συμβατικού χρόνου παράδοσης της υπ’ αριθμ. πρωτ.: 5755/28.03.2024 Σύμβασης με ΑΔΑΜ:24SYMV014484257 που τροποποιήθηκε με την υπ’αριθμ. 17594/2025 Σύμβαση με ΑΔΑΜ: SYMV015539275 που τροποποιήθηκε με την υπ’αριθμ. 5462/2025 Σύμβαση με ΑΔΑΜ: 25SYMV016635519 και που αφορά την «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ζύγισης και επιβράβευσης».