Την στιγμή που ο δήμος έχει τόσες ανάγκες – είτε για την στήριξη των κοινωνικών του δράσεων ή για έργα υποδομής – η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπολου , επιλέγει , προκλητικά, να σκορπά σε ανούσια πράγματα , δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Σ΄ αυτά προστίθεται τώρα και η απόφαση του αντιδημάρχου Γ. Δημόπουλου , να ξοδέψει – πληρώσει ο δήμος 28.000 ευρώ για γκράφιτι σε τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού .
Αυτό που άλλο δήμοι , όπως της Αθήνας ή του Πειραιά κάνουν χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά ο δήμος, το δίδυμο Χουρσαλά –Δημόπουλου στον Κορυδαλλό καταβάλλει χιλιάδες ευρώ.
Για έναν μάλιστα τοίχο που δεν ανήκει στο δήμο και όφειλαν να πιέσουν το υπουργείο Δικαιοσύνης , να προβεί στην όποια αισθητική παρέμβαση.
Επίσης των φυλακών που κατά τα -ψευδέστατα , όπως αποδεικνύεται λεγόμενα- θα έφευγαν το αργότερο έως το…2023






