Άδειασμα Κασιμάτη ή ένοχη σιωπή για τα όσα  ισχυρίζονταν στο παρελθόν, η στάση του Γουρδομιχάλη;

Ως διαφοροποίηση από τη δημαρχιακή περίοδο Κασιμάτη , στην οποία ωστόσο ο ίδιος  ήταν το «πρωτοκλασάτο» στέλεχος της, εκλαμβάνεται από παράγοντες της πόλης , η στάση που τήρησε ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης , στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού , σ΄ότι αφορά την κατασκευή σχολείου στην « Σταματοπούλου».

Συγκεκριμένα τόσο από τον ίδιο , όσο και από τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης « Πολίτες για τον Κορυδαλλό» , της οποίας τώρα εκείνος ηγείται μετά την παραίτηση-αποχώρηση Κασιμάτη από τα δημοτικά δρώμενα , δεν ακούστηκε κιχ , στον ισχυρισμό που προέβαλε η συνδιοίκηση Χουρσαλά –Δημόπουλου:

Ότι δηλαδή , δεν είχε ο δήμος καμία μελέτη για την ανέγερση του σχολείου , παρά τα όσα αντίθετα ισχυρίζονταν  τα προηγούμενα χρόνια , τόσο ο τότε δήμαρχος κ. Κασιμάτης , όσο και ο ίδιος ο κ. Γουρδομιχάλης , ως αντιδήμαρχος παιδείας που ήταν .

Έτσι και ενώ όλοι ανέμεναν να υπάρξει απάντηση με παράθεση κιόλας συγκεκριμένων στοιχείων , τα λεγόμενα _ «καρφιά» της συνδιοίκησης πέρασαν στο ντούκου από τον κ. Γουρδομιχάλη και τους άλλους συνοδοιπόρους του.Ούτε καν  κάποια  σχετική ανακοίνωση δεν εξέδωσαν τις επόμενες ημέρες .

Άραγε λόγω  «ενοχών» για τους τότε ισχυρισμούς τους;

Ή μήπως για να «απογαλακτιστούν» σιγά –σιγά από εκείνη την περίοδο;